Angelica Plus Herb

4.29 out of 5
(24 customer reviews)

RM55.00

RM58(ss)

  • Formulasi herba membantu memberikan rangsangan yang baik untuk kesihatan dalaman.
  • Sesuai untuk golongan lelaki dan wanita.
Qty:
Compare

Deskripsi

Testimoni

24 reviews for Angelica Plus Herb

  1. 5 out of 5

    SYAFIQAH AZIZ

    Assalamualaikum.. sy syafiqah sy berumur 21 tahun.. sy bukan nk review sy nk bertanyakan tentang masalah jika kitaran haid tidak normal.. saya tidak datang haid dah masok 4 bulan.. saya nk tanya pendapat bonda, produk JRM yang manakah sesuai untuk saya dapatkahn untuk membantu masalah kitaran haid sy ni ? harap bonda beri feedback. terima kasih..

    • admin

      waalaikumusalam untuk masalah cik ni saya cdangkan cik ambil royal v ataupun mega ratu sebab fungsi didlm kedua2 produk ini mengandungi khasiat yg membantu menstabilkan hormon & kitaran haid.Ambil dlm dos yg sdikit iaitu 1 sudu sehari.

  2. 5 out of 5

    siti

    nak tanya pengambilan Angelica Plus Herb selepas atau sebelum makan?

    • admin

      puan boleh makan 16 biji sehari.8 biji pagi dan 8 biji malam.makan angelica selepas makan.

  3. 5 out of 5

    Puan Anas

    Asskum admin..saya nk tny ..skrg saya berumur 37tahun,baru bersalin anak yg ke-4….masalah selepas bersalin semua kendur..apa product yg sesuai..tq

    • admin

      Puan boleh amalkan royal v ataupun mega ratu

  4. 5 out of 5

    Nina

    Sy blm kahwin. Umur 26. Kitaran haid xteratur. Mana sesuai ye? Angelica ke royal v?

    • admin

      Boleh amalkan angelica herb..cara pemakanan 8 biji pagi dan 8 biji malam.

  5. 4 out of 5

    Shikin

    Saya nak tanya. Saya dh berkahwin umur 35. Period x teratur. Produk apa yg sesuai utk sya yer.

    • admin

      royal v boleh mega ratu pun boleh

  6. 5 out of 5

    maznira

    angelica ni boleh beri tenaga ke. Saya berat nak bangun pagi macam letih je…

    • admin

      boleh puan.

  7. 5 out of 5

    Esyah

    Salam, nak tanya. Product apa yg remaja boleh guna utk masalah perempuan?

    • admin

      angelica herbs paling bagus utk remaja dan anak dara

  8. 5 out of 5

    cikjaa

    Assalamualaikum jrm , saya bukan nk review produk cuma nak bertanyakan masalah saya . saya 23tahun . saya hampir 4bulan x dtang period . agak risau jugaklah sebab lagi 3bulan saya dah nak kahwin , produk mana yg sesuai dgan saya yer bonda ? terima kasih

    • admin

      cik boleh amalkan royal v

  9. 5 out of 5

    Hada

    Saya ingin bertanya wanita yang 50 lbh dan keats yg dah putus haid dan selalu lengah sendi dan urat,xlalu mkn blh ke baik ke ambl ubat nih

    • admin

      boleh. angelica mmg bagus utk merawat masalah sendi dan saraf.Untuk masalah haid puan kami saranka puan ambil mega ratu.sebab mega ratu bagus utk stabilkan hormon.

  10. 5 out of 5

    adawiyah

    saya ada pertanyaan saya ada malsah keputihan..boleh ke sy cuba angelika atau ada yg lain lg sesuai?.

    • admin

      boleh..jika belum berkahwin boleh amalkan angelica herb sekiranya puan dah berkahwin boleh amalkan royal v ataupun mega ratu.

  11. 1 out of 5

    Naz

    Salam.. kalau ada tyroid, boleh ambil angelica herbs tak?.. tq

    • admin

      boleh tak ada masalah tapi kami sarankan produk mustanir untuk masalah tyroid

  12. 4 out of 5

    sue

    ape function angelica ni untuk skin, cara menaikkan seri muka dgn angelica herbs?

    • admin

      ramuan angelica bukan untuk masalah kulit puan. Untuk menaikkan seri muka, puan boleh cuba Marjane oil.

  13. 4 out of 5

    nita

    Saya nak tanya
    Produk yang mana sesuai untuk ibu yang sedang berpantang?

    • cs

      gunakan mustanir, kurma dhuha dan gel mandian bidara. Mustanir untuk bantu percepatkan proses penyembuhan luka. kurma dhuha untuk perbanyakkan susu ibu serta masalah angin, sakit sendi/saraf. Gel mandian bidara untuk melembutkan kulit dan membuang sel kulit mati serta wangian yang sngt fresh untuk memberikan kesegaran yang berpnajng

  14. 5 out of 5

    nur

    Adakah Angelica herb boleh digunakan untuk ikhtiar hamil?

    • cs

      puna boleh gunakna royal v atau mega ratu untuk ikhtiar hamil. ianya lebih sesuai

  15. 4 out of 5

    Ika

    Saya masih anak dara dn berumur 23 tahun. Saya nak tnya, masalah haid tidak teratur blh ke kalau saya ambil angelica

    • cs

      boleh dan sangat sesuai. Angelica herbs membantu mereka yang ada masalah period tak teratur, maslah senggugut serta keputihan

  16. 5 out of 5

    Za

    Bolehkah angelica plus diambil semasa period?

    • cs

      boleh, cuma kalau time period rasa darah keluar terlalu banyak, boleh stop dahulu

  17. 1 out of 5

    Syerazakaria

    Hai Admin nak tanya macam mana nak beli melalui web ni ye ? Saya try add to cart dia keluar balik

    • cs

      hi, kami tak ada membuat pembelian melalui website. Boleh daptkan daripada stokis/pengedar/walk in HQ.

      http://www.jrm.com.my/pengedar/

  18. 2 out of 5

    AZIAN

    Assalam..saya nak tanya apakah khasiat Angelica Herb ini?.. Jika saya ada fibroid boleh ke saya mengambil angelica herb dan royal V tu?

    • cs

      waalaikumusalam, angelica plus herb membantu menstabilkan hormon bagi mereka yang ada masalah period tak teratur, keputihan serta senggugut. untuk fibroid/cyst yang bersaiz 5cm dan kebawah, puan boleh amalkan mega ratu untuk membantu kecutkan ketumbuhan

  19. 5 out of 5

    Khairul masdirah Abdul kadir

    Saya berumur 43 thn. Haid teratur. Cuma badan cepat lesu dan lemah. Jerawat2 kecil sering muncul di muka, kepala dan blkg badan jika berpeluh dan silap mkn. Saya juga ada darah tinggi. Boleh cadangkan supplemen yg sesuai utk saya di usia skrg ni?

    • cs

      hi, puan boleh amalkan mega ratu. Ianya membantu untuk stabilkan hormon. Bila hormon kita stabil, automatik badan kita akan lebih bertenaga. untuk masalah jerawat muka, boleh amalkan marjane oil untuk membantu mengurangkan penghasilan minyak di muka. untuk jerawat badan, boleh gunakan bio beauty essence dan gel mandian bidara

  20. 5 out of 5

    ZARIN

    ASSALAMUALAIKUM, SAYA INGIN BERTANYA KALAU SAYA ADA MASALAH KURANG NAFSU KETIKA BERSAMA, DAN LAMBAT TERANSANG BOLEH KE MAKAN ANGELICA HERBS NI

    • cs

      hi, puan boleh gunakan royal v. ianya membantu stabilkan hormon, menegangkan payudara dan pinggul, merapatkan faraj serta meningkatkan rasa ghairah

  21. 4 out of 5

    ina

    kalau saya masih menyusu anak boleh ke makan angelica herbs ni

    • cs

      boleh, tapi puan ambil dalam dos yang sedikit. 4 biji pagi dan 4 biji malam. kalau anak puan okay dan tak menunjukkan sebarang side effect, boleh teruskan pengambilan

    • cs

      boleh, puan ambil 4 biji pagi dan 4 biji malam. kalau anak puan tak menunjjukkan sebarang side effect, boleh teruskan pengambilan

  22. 5 out of 5

    amin

    Salam,
    Adakah produk ini sesuai digunakan oleh remaja lelaki 18 tahun untuk merawat masalah jerawat?

    • cs

      sangat sesuai. angelica plus herb membantu menstabilkan hormon sekaligus mengurangkan penghasilan jerawat di muka

  23. 4 out of 5

    lisa

    saya nak tanya, untuk remaja lelaki umur 15 tahun yang ade banyak jerawat di muka, sesuai ke angelica herbs ni…kne ambik 8 biji pagi, 8 biji mlm juga ke

    • cs

      Hi, angelica herbs sesuai untuk lelaki dan wanita. remaja juga sangat sesuai kerana ianya membantu stabilkan hormon. di usia remaja, jerawat biasannya disebabkan oleh hormon yang tidak seimbang. Boleh amalkan 4 biji pagi dan 4 biji malam.

  24. 5 out of 5

    Mimi

    Kalau hanya ada masalah senggugut, kena makan waktu period sahaja atau amalkan makan setiap hari?

    • cs

      Boleh amalkan ketika senggugut/period sahaja

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *