Bio Miracle Action

4.59 out of 5
(27 customer reviews)

RM69.50

RM72.50(ss)

  • Diformulasikan dari gabungan herba mewah antarabangsa seperti Biji Sancha inchi, Papain(betik), Epal, Buah Zaitun, Bunga Spilanthes acmella, Rosemerry, Gamat dan banyak lagi.
  • Keberkesanan Bio Miracle Action pilihan utama wanita untuk penjagaan kulit yang mengandungi bahan-bahan semulajadi.
  • Penggunaan Bio Miracle Action membantu melambatkan proses penuaan, membantu memperbaharui kulit, membantu menegangkan kulit, membantu untuk masalah jeragat, jerawat dan menyerikan kulit yang kusam.
Qty:
Compare

27 reviews for Bio Miracle Action

  1. 5 out of 5

    Puteri

    Support JRM

  2. 5 out of 5

    Faridah

    Produk terbaik

  3. 4 out of 5

    rin

    boleh tahu mcm ne nk guna x? sesuai dgn jenis kulit mcm ne yer

    • admin

      Ia sesuai utk semua jenis kulit yg bermasalah sperti jerawat.. Jeragat..kusam.. Cara penggunaan..Mula2 puan pakai dulu serum bila dah meresap dlm kulit, pakai cream.. Tapi serum pakai waktu malam sj. Sbb setengah kulit akan pedih bila pakai waktu siang..

  4. 5 out of 5

    Sharifah

    Nak produk kesihatan..kecantikan buah dada..vagina.. dan tenaga..

    • admin

      Sy cdgkn puan utk cuba ikhtiar dgn royal v dn minyak naria romasty.. royal v boleh bantu utk menegangkn payudara dn mengetatkn otot faraj vagina.. selain tu menstabilkn hormon wanita.. melancarkn perjalanan dn kitaran haid.. dn sapukn minyak naria romasty.. minyak naria romasty merangsang kolagen dibawah lapisan kulit pd bahagian payudara utk menegangkn semula payudara yg kendur..

  5. 5 out of 5

    uya

    Sy berumur 47thn dan darah haid dah mcm nk putus. Boleh cadangkan produk sesuai utk sy kekalkn kesihatan sy.

    • admin

      saya cadangkan puan guna royal v untuk menstabilkan balik hormon

  6. 5 out of 5

    Atikah

    Hai, saya nak tanye produk apa yang sesuai untuk hilang kan parut laser?

    • admin

      puan boleh cuba sabun zinnia magenta, marjane oil dengan bio miracle action boleh je tak ada masalah

  7. 5 out of 5

    jamilah

    bio miracle action di guna dgn serum yg mana?

    • admin

      dalam bio miracle action tu mmg dah ada serum.Puan boleh pakai serum tu..dalam kotak bio miracle action dah ada krim dgn serum..

  8. 4 out of 5

    Yati

    Minyak Naria Romasty Bolih beli online & berapa Harga? Terimakasih

    • admin

      puan boleh dapatkan di rumah hutan ataupon pengedar/ stokis JRM..harga minyak naria romasty RM 95.

  9. 5 out of 5

    Ainie

    produk ini sesuai utk kulit berminyak dan berjerawat x?

    • admin

      sesuai puan.BMA sesuai untuk semua jenis kulit

  10. 5 out of 5

    Fara

    Nak tanya utk kulit berparut, bekas jerawat nk guna produk mana ye? Terima kasih.

    • admin

      Boleh menggunakan marjane oil dan zinnia margenta puan

  11. 4 out of 5

    Rina

    saya dah seminggu mengguna kan bio miracle action ni, bila lepas solat zohor saya telah mencuci muka dengan zinnia magenta tetapi sedikit rasa kering di wajah….apa perlu saya guna selepas itu…krim tu ke? sebab solat asar saya lagi sekali kena bersih kan muka….tapi saya tak mengguna kan pencuci apa2. bila balik kerja saya kadang terdedah dengan matahari petang ,perlu ke saya mengguna kan krim lagi sekali. minta penjelasan. terima kasih

    • admin

      Puan boleh pakai krim 2 kali sehari satu kali siang dan satu kali malam.

  12. 3 out of 5

    Ciknoraziey

    Hi, sy baru je consume BMA, marjane oil & zinnira untuk 1 month. Stakat ni, my skin xkering dah..sy suka marjane oil. Serap dalam kulit. Tapi, sy ad sedikit issue dgn BMA. Bila sy pakai setiap mlm, muka sy rasa gatal dan pedih2 sedikit. Boleh terangkan apa bahan yg terkandung menyebabkan sy rasa mcm tu? Patutkah sy stop?

    • admin

      Kandungan AHA dalam BMA yg membantu utk membuang sel2 mati awalan dr buahan sitrik utk mencerahkn…sbb sel kulit mati setengah orang akan gatal ataupun pedih.Produk ni sgt berkesan dn ramai orang cuba.. memang akan ada kesan healing crisis awalan bergantung pd skin orang tu..klu sihat x kan rasa apa2 kesan pun.. tapi klu kulit muka orang tu bermasalah..pernah pakai produk pengelupasan ataupun byk sel2 kulit mati memang akan ada kesan healing crisis utk keluarkan masalah dn penyakit punca dr kulit yg x sihat

  13. 4 out of 5

    KAMARIA KEDAMAN

    Salam,
    Muka start berjeragat..produck apa yg sesuai. t.kasih..

    • admin

      Puan boleh menggunakan Bio miracle action, zinnia marjane oil.

  14. 5 out of 5

    Rahayu Bt rozalee

    Saya Dr pulau pinang., Bagaimana ingin menjadi agen JRM ?

    • admin

      buat masa ni pihak kami tak buka lagi pengambilan utk pengedar ataupon stokis. utk sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0192292133

  15. 5 out of 5

    Nonie

    Saya ada fibroid 8cm. Boleh ke saya mkn Kurma Dhuha dan Royal V serta Wuja Pinkish.
    Utk skincare apa yg perlu saya guna utk hilangkan jeragat dan oil seed dan apa pencuci muka yg sesuai untuk saya yg berumur 50an.

    • admin

      Bagi yg mengalami masalah cyst/fibroid ataupun ketumbuhan boleh ambik mega ratu, kurma dhuha ataupun madu akasia. Ketiga2 produk ni mengandungi bahan dimana ia membantu utk mematikn serta mengecutkn sel2 cyst ataupun fibroid tu drpd merebak dn membesar.royal v dan wuja pinkish tak sesuai utk yang ada masalah fibroid..cuba amalkan produk yg kami sarankan

  16. 5 out of 5

    Dhia

    sy da try marjane oill n zinnia..memg best..sy nk tnye untk bio miracle ada had umur x? untuk umur 27 tahun ada masalah x nk pakai?atau boley dpakai untuk 30an ke atas shj?

    • admin

      boleh puan

  17. 4 out of 5

    fazillah

    As salam,

    Saya telah memakai BNM, marjain oil dan zinnira selama 2 minggu. Saya alami merah-merah, gatal dan pedih dibahagian keliling mulut dan hidung.. Didapati kulit saya semakin kering dan mengelupas. Boleh saya tahu adakah kulis wajah saya tidak sesuai dengan salah satu product tersebut?

    terima kasih

    • admin

      Produk produk ni mmg sgt berkesan dan dah ramai orang cuba. Memang akan ada kesan healing crisis awalan bergantung pada skin orang tu. Kalau sihat tak kan rasa apa apa kesan pun. Tapi kalau kulit muka orang tu bermasalah, pernah pakai produk pengelupasan ataupun banyak sel sel kulit mati memang akan ada kesan healing crisis utk keluarkan masalah dn penyakit punca dari kulit yang x sihat

  18. 3 out of 5

    Noraázua binti Abdul Wahab

    Assalamualaikum,
    1. Muka saya bermasalah kulit tidak sekata, jeragat dan kusam. Produk apa yang sesuai.
    2. Bila setiap kali solat perlukah saya mencuci muka lagi dan produk apakah hendak digunakan..

    • admin

      Puan blh cuba gunakn pencuci muka zinnia magenta.. sngt bagus utk mengecilkn liang pori kulit.. memudarkn kesan jeragat atau pigmentasi secara beransur-ansur.. selepas tu puan sapukn pula marjane oil.. bagus utk melembabkn muka dn mengimbangi minyak kat muka.. blh juga merawat kulit dri kerosakan akibat radikal bebas.. waktu mlm blh gunakn set bio miracle action.. dlm ni ada serum dn cream.. set bio miracle action kaya dgn anti oksidan.. vitamin dn mineral.. set ni bagus utk menanggalkn sel kulit mati dn bintik hitam jeragat.. membunuh kuman jerawat dn mengelakkan kesan parut.. selain tu merangsang kolagen bg melambatkn proses penuaan.. kulit nampak lebih muda dn berseri

      tidak perlu cuci muka sbbs produk skincare trus meresqp kedalam muka.

  19. 5 out of 5

    ida

    saya nk tanya kenapa saya pakai minyak naria romasty tak ada kesan berdenyut atau lebih tepat takde perubahan…saya pakai 2 kali sehari. saya bukan nk ckp produk tu tak bagus. cuma saya nk tanya cara bg ada nmpk kesan. terima kasih

    • admin

      untuk dapatkan kesan terbaik sebaiknya kena berurut dgn kerap antara 10 – 15 minit. lebih kerap lagi bagus dan cepat nampak hasilnya

  20. 5 out of 5

    Azlin Seman

    Slps menggunakan cream bio miracle action waktu pagi, bolehkah saya make-up spt biasa..

    • admin

      boleh puan

  21. 4 out of 5

    arfah pandak othman

    hi admin… muka saya berjeragat & berparut, adakan Bio Miracle Action sesuai dengan saya. terima kasih.

    • cs

      Sesuai cik. Cik boleh guna marjane oil utk kesan yg lebih optimum. marjane oil sngt sesuai utk hilang kan jeragat. utk pencuci muka cik boleh gunakan sekali zinnia

  22. 5 out of 5

    Nor

    Assalamualaikum bonda, saya nk tanya berkaitan dgn masalah skin dekat muka saya. Kulit saya combination, sukar utk saya mendaptkn product yg sesuai dgn kulit muka saya. Tersilap pakai skin akan jd burn & mengambil masa yg lama utk dipulihkan. Kadang – kadang saya hanya menggunakan bby powder sekadar alas di muka. Saya berasa malu utk berhadapan dgn org sekeliling. Padahal saya seorang guru. Bolehkah bonda membantu saya untuk mengatasi masalah skin saya. Saya xblh guna sabun pencuci sbb kulit saya akan jd kering. Saya pernah menggunakan marjene oil pada waktu siang tp skin saya nmpk berminyak & lama2 jd burn. Saya pakai pada waktu mlm sj. Mmg kulit lembut tp klu bolh sy hendak mendptkn cara utk mengatasi masalah kulit muka saya yg ada sedikit jeragat & mudah terbakar. Terima kasih bonda..

    • admin

      untuk masalah puan kami sarankan puan amalkan pembersih muka zinnia margenta dan rose water

  23. 4 out of 5

    Masturah Mohamad

    Sy br guna marjane oil, micellar water dan rose spring water. Puas hati guna sebab jerawat cepat kecut dan bintik2 merah pada muka berkurangan. Sy nak hilangkan bintik hitam, oil seed, kesan jerawat dan jeragat pada muka. Soalan saya:
    1-Kalau sy gunakan BMA, adakah memadai sebagai UV protector?
    2-Dan bagaimana steps utk pemakaian produk(dari pencucian hingga SPF UV protection)?
    3-Produk ni mesra wuduk?Adakah menghalang air drp terkena kulit?
    terima kasih

    • cs

      1) BMA tidak berfungsi sebagai sun protection, jadi puan perlu menggunakan sunscreen.

      2)mellia micellar water, zinnia, marjanw oil, serum bma (malam sahaja), cream bma, silky sunscreen, rose spring water

      3) puan perlu cuci muka dahulu sebelum ambil wuduk kerana kebanyakkan produk kami mengandungi bahan ynag oil-based dan air tidak dapat menyerap masuk

  24. 5 out of 5

    Qamarina

    Asaalamualaikum Hi, boleh ajarkan saya steps by step cara penggunaan zinnia magenta, marjan oil dan juga BMA? Cara penggunaan siang dan malam,. Sebab saya x tahu nak pakai yg mana dulu cuci muka dulu ke, atau pakai marjan oil dulu atau BMA. Harapnya JRM dapat memberi tunjuk ajar steps yg betul. Terima kasih.

    • cs

      waalaikumusalam

      siang: zinnia, marjane oil, cream BMA

      malam: zinnia, marjane oil, serum bma, cream bma

  25. 5 out of 5

    Rosilawati Basiron

    Assalamualaikum
    Saya dah guna semua produk JRM utk muka selama hampir 2 tahun. Muka adakala tumbuh jerawat besar. Susah nak hilangkan parut jerawat. Masaalahnya jerawat selalu tumbuh di bahagia tulang pipi. Kenapa yea ? Saya juga amalkan wuja pinkish dan Royal V
    Sebelum guna JRM saya tak ada masaalah jerawat . Adakah kerana masaalah hormon atau kulit terlebih berminyak kerana penggunaan produk muka JRM
    Harap ada jawapan yg membantu
    Tkasih

    • cs

      waalaikumusalam, mungkin cara penggunaan puan tidak betul atau produk tersebut tidak sesuai dengan kulit puan. Boleh saya tahu puan pakai produk apa?

  26. 5 out of 5

    Lynna

    Hi , sy nak tanya berkenaan BMA ..
    sy dah pkai dkt sebulan bma ni .. Sblm pkai muka sy tidak lh berjerawat bnyak..
    Lpas pkai bma , jerawat bertambah2 .. Lbh2 lg kawasan rahang pipi & dagu..
    Normal ke tu ? Sy nk stop pkai.. Tp sy ckp kt dri .. Cuba dulu sampai sebulan.. Tpi jerawat still x surut2 ..
    Untuk pgetahuan admin , sblm sy pkai bma , sy dah lama dkt 3 thun tgalkn skincare .. Just cuci muka dgn sabun sendayu tinggi..

    Muka gatal2 & pedih ble pkai bma tu ada .. Tp xde smpai mgelupas ..
    Gtl kt jerawat n pedih dkt luka jerawat tu sndri..
    So , atas pandangan admin , sy kne konsisten pkai smpai 2 3 bln lg or just stop skrg..? 😅

    • cs

      hi,

      boleh saya tahu jerawat puan tu mana mana? tiny bumps/whitehead/jerawat yang sampai bernanah?
      selain BMA, puan ada pakai skincare lain?

  27. 5 out of 5

    Lynna

    Jerawat sy jnis whitehead & kadang kala ada kluar nanah juga .. Jnis besar2 .. Ble pgng pun sakit terasa 😅
    Sy xde pkai skincare ape pun , sblm cuba bma sy pkai sabun pencuci sndayu tinggi yg ada madu tu..
    Haritu tertengok ig bonda tntg bma ni.. Bmnt & trus bli kt kdai jrm bp.. Sy bli bma , zinnia magenta & marjane oil skli..

    Masa bru2 try , sy cuci muka dgn sabun magenta & pkai marjane oil tu slme sminggu.. Bru sy strt pkai bma ..
    Seminggu nmpk ok.. Masuk minggu ke 2 3 .. Da strt naik jerawat .. Sampai lh skrg ni.. 😂 dah 6 minggu pkai …

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *