Kurma Dhuha

4.64 out of 5
(47 customer reviews)

RM100.00

RM103(ss)

Formulasi perubahan herba dari zaman Nabi Adam as dan isterinya Siti Hawa. Penyediaan tradisional yang diilhamkan dan diformulasikan oleh Bonda Rozita. Kurma Dhuha mengandungi pelbagai jenis herba, makanan sunnah dan 7 jenis pati minyak herba tanah arab, jintan rom dan madu akasia yang menjadi rahsia dan kunci keberkesanan Kurma Dhuha.

Compare

INFO KURMA DHUHA

Khasiat Kurma Dhuha

Cara Pengambilan :

Sesuai untuk :

TESTIMONI






47 reviews for Kurma Dhuha

  1. 5 out of 5

    JunnaidahJohan

    Terbaikk

  2. 5 out of 5

    Akmar sari

    Good

  3. 5 out of 5

    Saidatull Hanim binti yusof

    Produk yang baik untuk diamalkan sebagai makanan tambahan.

  4. 5 out of 5

    Nur

    I will try this product and I buy more

  5. 5 out of 5

    Suzaini Binti Musa

    Very good product.

  6. 4 out of 5

    ja amran

    good

  7. 5 out of 5

    lya N

    Terbaik

  8. 5 out of 5

    Rozi

    Excellent product πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  9. 5 out of 5

    Nurfadilah Nordin

    Terbaik

  10. 5 out of 5

    Aida

    Good

  11. 3 out of 5

    Norazmah binti banuri

    πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  12. 3 out of 5

    Norazmah binti banuri

    πŸ‘πŸ‘

  13. 5 out of 5

    Kartinie

    Bila nak sale kurma dhuha

  14. 5 out of 5

    Amni

    Salam bonda.. betol ke kurma dhuha bole merawat jaundis bayi?

    • admin

      boleh puan

  15. 5 out of 5

    Zuzana Ahmad

    kami sarankan puan amalkan kurma Duhha

  16. 4 out of 5

    Mohamad aliff akmal

    Kurma dhuha ni…lelaki boleh mkn ke…

    • admin

      Boleh

  17. 3 out of 5

    Mohd Roszaiman

    Ok

  18. 2 out of 5

    siti

    kurma dhuha ibu hamil boleh makan x?yg ade masalah angin dalam badan

  19. 5 out of 5

    Zuraini

    Remaja lelaki umur 19-20 tahun boleh ambil kurma dhuha?

    • admin

      boleh puan

  20. 4 out of 5

    Tyrahamdan

    Kurma dhuha boleh diamalkan waktu datang bulan ke?

    • admin

      Boleh amalkan seperti biasa

  21. 5 out of 5

    Lailaanam

    produk terbaikkkkk

    • cs

      terima kasih puan kerana menggunakan produk JRM

  22. 5 out of 5

    Devin

    Untuk urat bagu ke. Saya sakit urat yang teramat.

    • cs

      kurma dhuda dan mustanir boleh membantu mengurangkan masalah yang berkaitan saraf/otot/sendi/urat

  23. 3 out of 5

    Yattii

    Kesncing manis boleh makan ke ?

    • cs

      boleh. sesuai untuk mereka yang ada masalah kolesterol, darah tinggi serta kencing manis. Puan boleh amalkan bersama mustanir untuk dapatkan kesan yang lebih effektif

  24. 5 out of 5

    Yattii

    Boleh rekemen tak produk jamu apa yang bagus untuk anak dara ?

    • cs

      angelica herbs plus. ianya membantu untuk stabilkan hormon, masalah senggugut serta keputihan

  25. 4 out of 5

    Ayu

    Great supplement. Kalau ada G6PD bole consume tak?

    • cs

      bergantung kepada badan individu tersebut, dia allergi terhadap apa. kalau okay, boleh ambil 1 biji sahaja sehari

  26. 5 out of 5

    Zainap

    Good

    • cs

      terima kasih

  27. 5 out of 5

    Zainap

    Nak oder

  28. 5 out of 5

    faradila

    untuk sakit sakit saraf, lenguh badan bleh consume tak

    • cs

      sesuai, kurma dhuha bagus untuk mereka yang ada masalah saraf/otot, sakit tumit/lutut serta membantu melancarkan peredaran darah

  29. 5 out of 5

    Lindazara

    Memang terbaik sy baru jew beli masa merdeka datang dekat rumah hutan bila dah stat makn badan mula rasa ringan buat keja pon tak penat sangt

    • cs

      Alhamdulillah, terima kasih kerana berikhtiar menggunakan produk JRM πŸ™‚

  30. 4 out of 5

    Rosenah Daud

    Saya baru follow and nak cuba jugaπŸ‘πŸ»

    • cs

      terima kasih kerana berikhitar menggunakan produk JRM πŸ™‚

  31. 5 out of 5

    Siti

    kalau resdung product apa yg sesuai ya?

    • cs

      Hi, puan boleh amalkan mustanir kerana ianya sangat berkesan untuk membantu mengurangkan masalah resdung. Boleh ambil 1 sudu besar siang dan malam.

  32. 5 out of 5

    As

    Apakah cara yang betul untuk pengambilan Kurma Dhuha? Pagi atau malam?

  33. 4 out of 5

    Nordiaha Abd rahman

    Salam bonda..belum berkahwin sesuai ka ambil ni..sy ada masalah sakit tumit

    • CS JRM

      Hai. Boleh puan. Kurma dhuha boleh diamlkn oleh knak2 5 tahun sehingga warga emas

  34. 5 out of 5

    Nursyafeeka Binti Zainuddin

    Kalau untuk ayah yang ada penyakit diabetis, darah tinggi dan sakit jantung boleh makan ke? Dia pun ada masalah buah pinggang. Sebab dia selalu sakit kaki sukar berjalan.

    • CS JRM

      Sangat bagus untuk ayah cik amlkan kurma dhuha dan mustanir utk bantu masalah 3 serangkainya

  35. 5 out of 5

    Sal

    Berapa lama tahan ni utk sekali beli ye?

    • CS JRM

      Kurma dhuha berat 100g. Jika dibulat2kan mengikut size kacang peas, boleh dapat lebih kurang 60 biji. Utk hari pertama boleh ambil 5 biji. Hari ke 2 dan ke 3 ambil 3 biji. Hari2 seterusnya ambil 1 biji 1 hari. So boleh tahan dalam sebulan lebih

  36. 5 out of 5

    cik zu

    salam. utk yg ada cyst boleh amalkan kurma dhuha?

    • CS JRM

      Wslm. Boleh amalkan kurma dhuha. Tapi jika nak amalkan mega ratu juga boleh puan.

  37. 5 out of 5

    Shayri

    Bolehkah kita amalkan minum Royal V dan makan kurma dhuha bersama?

    • CS JRM

      Boleh. Tapi jarakkan setiap product 2 jam.

  38. 5 out of 5

    Ju

    As salam. Ada tak produk untuk kuruskan badan.tksh

    • CS JRM

      Hi. Untuk kuruskan badan boleh amlkan kurma dhuha, colonis dmestica dan chocolate fiber life. Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap khidmat pelanggan kami di 0193737133

  39. 5 out of 5

    Lah

    Assalam nk tanya. Utk masalah batin laki tak tahan lama ape produk yv sesuai?

    • CS JRM

      Wslm. Encik boleh amalkan kurma dhuha untuk bantu masalah tenaga batin.

      Selain itu encik juga perlu amlkan minyak rosmaty naria, lakukan urutan di bhgian kelangkan encik 2x sehari.

      Encik juga boleh amlkan kopi Dmarco 2x sehari untuk menambah stamina kelakian en.

  40. 5 out of 5

    norsyazwani

    assalamualaikom..
    nak tanya mana 1 product yang bagus untuk keputihan,bdn cepat penat dan angin dalam badan..royal V atau kurma dhuha?

    • CS JRM

      Wslm. Ya ouan boleh amlkan kurma dhuha dan royal v

  41. 5 out of 5

    nam

    saya berumur 29 tahun…sy baru beli royal v dan kurma dhuha. Macam mana cara pengambilan jika saya iktihar untuk hamil.

    • CS JRM

      Wspm. Boleh amalakn kurma dhuha 1 biji 1 hari selepas sarapan. Dan royal v 2 sudu besar sebelom tidur

  42. 5 out of 5

    Jie

    Assalamualaikum admin. Makcik saya berusia 49 tahun dan mengalami penyakit buah pinggang & sedang menjalani rawatan dialisis air. Badan lemah & hilang selera makan 2 bulan. Produk apa yg terbaik untuk saya suggest pada beliau bagi hilangkan rasa badan lemah dan tambah selera makan. Terima kasih admin.

    • CS JRM

      Wslm. Boleh minta untuk amlkan mustanir.

  43. 5 out of 5

    NurFa

    Produk jrm boleh bantu utk ikhtiar hamil?

    • CS JRM

      Boleh amalakan royal v atau mega ratu.

  44. 5 out of 5

    Adila

    Aslmualaikum.. Klw mnysu bdn blh ke amalkn kurma dhuha

    • CS JRM

      Wslm. Boleh puan. 😊

  45. 5 out of 5

    Su

    Slm puan, klau protein kite doctor ckp tinggi sikit, kene kurangkan. Nak mkn product awak yg mane?

    • CS JRM

      Puan boleh amalkan kurma dhuha dan mustanir

  46. 5 out of 5

    Syam

    Sekiranya ada masalah fibroid,bagaimana kaedah pengambilan kurma dhuha yg paling tepat?

  47. 5 out of 5

    NAM

    salam, kalau sy ada endometriosis cyst, produk JRM apa yg perlu sy amalkan?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *