Marjane Oil

4.10 out of 5
(39 customer reviews)

RM50.00

NOT230603491K

RM53(ss)

  • Kehebatan ekstrak minyak kekacang seperti kacang marula daripada Afrika selatan yang juga bermanfaat sebagai Organic Antioxidant Face Oil, memberi kesan yang terbaik untuk kesihatan kulit wajah.
  • Kombinasi ekstrak minyak kekacang dan herba eksklusif menjadikan kulit lembap, tegang, halus, gebu, dan melindungi kulit daripada kesan jeragat yang mengurangkan seri wajah.
  • Mengandungi super antioksidan untuk melindungi kulit daripada kerosakan matahari dan radikal bebas penyebab utama penuaan dan kedutan dan jeragat.
  • Keberkesanan Marjane Oil yang membantu mengurangkan kedutan, membantu masalah kulit kering dan bersisik, memantu memulihkan kulit kusam serta membantu menghilangkan jeragat menjadi produk terbaik pilihan wanita.
Compare

39 reviews for Marjane Oil

  1. 5 out of 5

    AMIRA AQILA

    GOOD.

  2. 2 out of 5

    Raihana abd rahim

    Bagus

  3. 5 out of 5

    Nur Syuhada

    Saya ada masalah garis halus pada bahagian bawah mata. Selepas saya menggunakan Marjane Oil garis halus pada bawah mata hilang. Menyesal tidak mengamalkan Marjane Oil sebelum ini. Terima kasih bonda 🙂

  4. 5 out of 5

    Nana

    Honest review : Siapa yang muka berminyak jangan takot untuk cuba. Marjane oil akan balance kan balik kulit wajah, dalam smggu mmg dah boleh nampak perubahan, Produk malaysia pertama yang saya ulang2 beli. sebab mmg berkesan. terbaik

  5. 5 out of 5

    Siti mazmah

    Product yg sangat bagus.Sblm ni muka saya sangat kusam dan timbul jeragat..baru cuba botol pertama margine oil jeragat mula hilang,kulit muka pun berseri²..kesan yg sangat puas hati..

  6. 1 out of 5

    liza

    sy nk tanya utk kulit yg berjerawat sesuai tak guna

    • admin

      marjane oil sesuai untuk semua jenis kulit..bagi kulit yang berjerawat marjane oil sangat sesuai.

  7. 4 out of 5

    KAMARIA KEDAMAN

    nak tanya, cara penggunaan produck ini.. guna sebelum pakai cream ke?

    • admin

      Puan perlu titiskan Marjane Oil pada tangan dan usapkan lembut ke wajah dan leher selepas memakai toner atau sebelum menggunakan krim muka siang atau malam.

  8. 5 out of 5

    MELATI

    Saya alami alahan dgn bulu kucing yg menyebabkan kulit muka saya amat teruk.Mengalahkan jerawat batu. Bergerutu, merah2, pedih2. Hampir 2 minggu saya amalkan sapu marjane oil setiap pagi dan malam, Alhamdulillah kulit saya lebih lembut dan kemerah-merahan juga semakin berkurangan. Saya sgt suka dgn bau dia & saya akan terus amalkan dan akan pastikan Marjane Oil sentiasa ada dlm beg saya.

  9. 2 out of 5

    Khadijah nur

    Salam nak tanya,sy pakai marjane oil lps tu pelembab dan pearl cream dr sendayu tinggi ,akan ada apa2 kesan sampingan ke bile bercmpur dengan produk lain??pelembap sy dr jenama simpler

    • admin

      boleh tak ada masalah. asalkan dalam produk skincare yang puan gunakan itu tidak mengandungi bahan terlarang sperti hydroquinone / mercury

  10. 3 out of 5

    Lilieya

    selepas mencuci muka, perlu pakai marjane oil dulu baru guna BMA ke camne?

    • admin

      pagi – bersih muka , marjane oil , cream bma
      malam – bersih muka, marjane oil, serum bma , cream bma

  11. 5 out of 5

    noraziah moksin

    as salam
    nak tanya lah kalau ada masalah jeragat produk mana yang sesuai untuk saya pakai yek

    • admin

      kami sarankan zinnia margenta, marjane oil dan bma

  12. 5 out of 5

    julia

    boleh menghilangkan jeragat dimuka?

    • admin

      boleh puan..puan juga boleh amalkan wuja pinkish

  13. 5 out of 5

    FARIZAH SALAMANG

    BAGUS

  14. 5 out of 5

    Nurul

    Sy telah menggunakan marjane oil hampir 1 minggu.. cuma Sekarang ni muka saya terasa gatal di sekitar bawah mata dan hidung.. adakah ianya tidak sesuai dgn kulit saya?

    • cs

      marjane oil mengandundi minyak kekacang. kalau puan ada allergi terhadap kacang, mungki akan menimbulkan kegatalan dan sebagainya. saya sarankan, kalau kegatalan tu masih berterusan lebih dari seminggu, puan perlu stop guna marjane oil kerana ianya mungkin salah satu indikasi yang menunjukkan ianya tidak sesuai

  15. 5 out of 5

    shapinky

    sha dh pkai bru 4 hari nmpk ketara perubahan muka,,rse lembap je kulit jerawat pon msuk blik,,,sbnrnyer sha kurg percaya produk local ni sbb dgr mcm2 crita tp bila kawan dia yakinkan sha nk trylah,,alhamdulillah its work,,

    • cs

      alhamdulillah, terima kasih kerana menggunakan produk kami

  16. 5 out of 5

    Blackrose

    Nak tanya, kalau untuk yang ada masalah garis kedutan, macam bawah mata, dahi.. marjane oil boleh hilangkan ke?

    • cs

      hi, marjane oil berfungsi untuk memberikan kelembapan pada wajah, melindungi kulit daripada radikal bebas yang menyebabkan jeragat serta kulit berkedut. Namun, kalau dah memang ada kedutan di wajah, puan masih boleh gunakan marjane oil, cuma ianya mengambil masa sedikit untuk hilang sebab kami hanya menggunakan bahan semulajadi.

  17. 5 out of 5

    Lukman

    Lelaki boleh ke kalau nak consume Marjane Oil?

    • cs

      hi, boleh sahaja tiada masalah. sesuai untuk lelaki dan wanita

  18. 5 out of 5

    Nisa

    Saya nak tanya produk yang sesuai untuk kulit yang berkurap agak teruk dan berulang-ulang.

    • cs

      Hi, puan boleh amalkan marjane oil dan rose spring water. ianya membantu mengurangkan minyak, mengecilkan pori dan bersifat antimikrob juga

  19. 4 out of 5

    HALIMATUN SA’ADIAH BINTI HARITH

    berkesan merawat jeragat

    • cs

      hi, puan boleh gunakan bio miracle action serta marjane oil. Bio miracle action membantu dalam penghasilan sel kulit yang baru dan menghasilkan kulit yang lebih sihat, glowing serta tanpa jeragat. Marjane oil bertindak sbgai pelembap dan diperkaya dengan antioksidan untuk melindungi kulit wajah daripada radikal bebas yang menyebabkan jeragat

  20. 5 out of 5

    Nur Atiqah

    boleh suggest kan product untuk hilang kan lingkaran gelap bawah mata? y

    • cs

      hi, kebiasaannya, untuk masalah lingkaran bawah mata, puan perlu gunakan eye cream. tapi di JRM, kami tidak ada sebarang eye cream. Namun, puan masih boleh cuba ikhtiar dengan penggunaan wuja pinkish iaitu collagen untuk mendapatkan kulit yang sihat, glowing dan putih kemerahan

  21. 4 out of 5

    Fauziah

    Asalam , sy mempunyi pori2 yg jelas kelihatan.. produk mana yang sesuai ?

    • cs

      Waalaikumusalam, puan boleh amalkan marjane oil dan rose spring water untuk mengecilkan pori-pori wajah. Ianya juga membantu mengawal kesimbangan minyak di kulit wajah

  22. 5 out of 5

    NUR BARIAH AHMAD RAZALI

    Saya ada masalah hitam keliling mata, selepas sy buat pakej spa inai perindu therapist cadangkan utk guna marjane oil. Baru pakai sebotol, alhamdullillah keliling mata sy dah kurang hitam. Muka sy juga dah makin cerah dan Kulit jadi lembut. Terima kasih keluarkan produk yang sangat bagus!

    • cs

      Hi, terima kasih kerana menggunakan produk kami 🙂

  23. 3 out of 5

    mamanang

    marjane oil ni sesuai tak untuk remaja 15 tahun ke atas

    • CS JRM

      Sesuai puan. Untuk bayi juga sesuai

  24. 5 out of 5

    Ridhwan

    Salam nk Tanya sy mengalami kulit kering Dan juga berminyak , Sudah berjumpa pakar kulit mengatakn kulit sy sensitiv pda chaya matahari bila sy guna ubat yg diberi pakar ianya hilang sementara Dan trjadi semula kulit kering Dan kemerahan
    Boleh tak suggests produk yg sesuai utk sy amalkn

    • CS JRM

      Hai. Boleh amlkn mustanir untuk bantu tingkatkan sistem imun badan.

  25. 5 out of 5

    Razimah

    Ada masalah parut jerawat boleh hilangkan ker

    • CS JRM

      Hi. Untuk masalah parut jerawat boleh pakai pencuci muka zinnia magenta dan set bio miracle action. Manakala untuk suplement dalaman boleh amalkan wuja pinkish. Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap khidmat pelanggan kami di 0193737133

  26. 4 out of 5

    Mumu

    Salam, nk tnya. Utk kulit yg kering. Selepas pkai marjane oil elok pkai moisturizer atau serum?

    • CS JRM

      Boleh pakai mosturizer.

  27. 4 out of 5

    Yaya

    Hai, saya umur 28 dan kulit saya kering disekitar pipi dan dekat mulut. Boleh saya tahu produk apa yang sesuai ya?

    • CS JRM

      Hai. Boleh amlkn skin care JRM

      Mellia micellar water,
      Zinnia magenta
      Rose water
      Margane oil
      BMA set
      Viniferra.

  28. 5 out of 5

    Salwa

    Produk terbaik yang saya pernah guna. Suka baunya yang harum.

  29. 3 out of 5

    Ena

    Hi, saya ada masalah kulit berjerawat, parut jerawat dan liang puri. saya dah pakai zinnia magenta, margane oil, BMA set dan vinifera. sudah hampir sebulan saya pakai kesemuanya, tapi kulit muka saya lagi bertambah jerawat dan jerawat pasir. adakah ni kesan awal atau kulit muka saya tak sesuai dengan produk ni?? dan jika ia hanya kesan awal boleh saya tahu anggaran dalam berapa lama ia akan okey semula…. tq for respond =)

    • CS JRM

      Utk penjagaan muka.. produk skincare jrm kaya dgn antioksidan..vitamin dn mineral yg dpt membantu dlm menghasilkn kolagen utk menegang dn menganjalkn struktur kulit.. antara kebaikannya yg lain ia membantu utk menanggalkn sel2 kulit mati pd wajah..membantu dlm membunuh kuman jerawat dn bakteria pd muka..

      Normal kesan healing crisis awalan akn buat muka rasa pedih, jd gelap mahupun mengelupas atau berjerawat dan akn pulih perlahan2 slps semua toksik / bahan kimia dalam lapisan kulit dikeluarkn ..

  30. 4 out of 5

    Kimi

    Salam,
    Saya umur 55 thn. Kulit kusam, gelap, jeragat sensitive dan kering. product apa yg sesuai.

    • CS JRM

      Wslm. Puan kami sarankan ouan untuk mengamalkan megaratu untuk penjagaan badan dri dalam. Dalam masa yang sama puan boleh amalkan zinnia magenta dan set bio miracle action

  31. 5 out of 5

    Athirah

    Assalamualaikum saya umur 21 tahun kulit jerawat halus dan oily skrg pkai vsl toner hydroquinone than saya nk tukar pada jrm boleh suggest produk apa?

    • CS JRM

      Wslm. Sis boleh amalkan Mellia micellar water , zinnia magenta (pencuci muka), marjane oil dan angelica herbs. Untuk maklumat lanjut sis atirah boleh whatsaap pegawai khidmat pelanggan kami di 0193737133.

  32. 3 out of 5

    arissa

    Hi nak tanya sebelum ni saya guna zinnia n rose spring water and almost one months guna kulit muka saya dh okay n parut jerawat dh makin pudar . Tapi baru2 ni saya ada beli marjaine oil n pakai dh hampir 2weeks selepas tu skin saya makin teruk n jerawat naik banyak and muka pun jadi gelap . Adakah ini proses healing crisis ? Patut ke saya stop ?

  33. 3 out of 5

    Kak Maz

    Asalammualaikum.. ada tak pengedar di cameron highlands

  34. 5 out of 5

    Nur’ain Binti Dolah Hassim

    Ok

  35. 1 out of 5

    Noor Azean Razab

    anak saya ezema terus mmg kat pelipat peha siku ketiak dan tapak kaki jadi kering dan gatal boleh ke amalkn minyak nie..kulit dia mmg kering sgt kdg2 blh luka

  36. 5 out of 5

    Anne James

    I’ve been using the BMA skin care set + marjane oil bout around half a year.. it’s really works on my combination skin type. It fades the acne scars & dark circles.

    So, I’m wondering is it marjane oil safe to use on the lips to remove dull color around?

  37. 3 out of 5

    Nurul Hidayati

    good

  38. 3 out of 5

    Adik

    Nak tanya kalau budak yang kene chickenpox, boleh hilang ke parut chicken pox tu pakai marjane oil ni? Biasanya berapa lama nak hilang ?

  39. 4 out of 5

    Anis

    Ada tak Ratu Malaya keluarkan produk untuk kurangkan eyebag?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *