Mega Ratu

4.50 out of 5
(62 customer reviews)

RM120.00

RM 123.00(ss)

  • Mega ratu adalah kombinasi jus herba-herba eksklusif berunsurkan Bio Identical Hormone (BIH), adaptogen dan mempunyai segala nutrisi herbat yang membantu kestabilan dan keseimbangan hormon wanita, mengurangkan stres dan memberikan ketenangan.
  • Mega ratu merupakan produk yang telah ditingkatkan dari segi mutu kualiti formulasi, pemilihan herba yang terbaik daripada formulasi produk Royal V.
Compare

Deskripsi

Testimoni

62 reviews for Mega Ratu

  1. 5 out of 5

    Zie

    Produk tebaik.. badan x letih. Minda lebih focus.. paling best perut kempisπŸ€—

  2. 5 out of 5

    Nora

    Setiap kali datang haid, saya akan ada gumpalan darah beku yang besar (kadang2 sebesar Ibu jari). Selagi darah beku tk keluar, Ms. V macam rasa ‘lebam’. Saya cuba amalkan Mega Ratu dan Kurma Dhuha, Alhamdulillah kali ni haid datang tak ada darah beku besar keluar pun. Semua darah keluar dgn lancar dan tk sakit.

  3. 5 out of 5

    Masturah

    Orang belum kahwin boleh mkn ke

    • admin

      boleh diambil dari umur 25 tahun keatas dalam dos yang sedikit

  4. 5 out of 5

    NABILA

    Adakah mega ratu sesuai digunakan untuk wanita berusia 25 tahun?

    • admin

      boleh bagi yang dah berkahwin. bagi yang belum berkahwin ambil dalam dos yg sedikit.

  5. 5 out of 5

    bazilah

    produk mega ratu boleh mengurangkan tekanan darah tinggi tak?

    • admin

      klau mengurangkan darah tinggi ni kami sarankan mushtanir dan kurma dhuha

  6. 5 out of 5

    Diana Khalid

    period boleh minum mega ratu?

    • admin

      boleh sbb dia bantu bersihkan kotoran dlm rahim

  7. 3 out of 5

    siti

    mega ratu boleh untuk masalah period dan usaha hamil?

    • admin

      boleh puan sbb produk ni boleh membantu utk menstabilkan hormon

  8. 1 out of 5

    kiki

    Klo PCOS and ambik birth control sebagai treatment boleh ambik tak?

    • admin

      boleh tak ada masalah

  9. 5 out of 5

    hamba allah

    jika period yang regular tiba2 x dtg..makan ubat hormon baru period keluar..doktor kata telur x kembang..adakah sesuai minum mega ratu atau ada produk lain

    • admin

      boleh amalkankan mega ratu ataupun royal v

  10. 5 out of 5

    Nuras

    Kalau wanita mengandung boleh minum tak?

    • admin

      tak boleh puan

  11. 5 out of 5

    Masz

    Pesakit kencing manis boleh consume x produk ni?

    • admin

      boleh puan

  12. 5 out of 5

    Intan

    Utk period yg tak teratur(period lbh dr 14 hari) dan ada masalah cyst ukuran dlm 7cm, produk apa yg sesuai?

    • admin

      puan boleh amalkan produk mega ratu

  13. 5 out of 5

    azian

    produk apa yang sesuai untuk pesakit kencing manis , darah tinggi?

    • admin

      kami sarankan puan amalkan produk mustanir dan kurma dhuha

  14. 5 out of 5

    fareesa

    saya berumur 43 tahun..ingin cuba dapatkan zuriat lagi selepas anak yg bongsu umur 15 tahun. boleh ke ambil mega ratu? tq

    • admin

      ya boleh puan, mega ratu boleh membantu menstabilkan hormon puan

  15. 5 out of 5

    Amirah

    Wanita belum berkahwin umur 24 tahun boleh makan produk ni tak?

    • admin

      kami tidak sarankan produk ini untuk yang belum berkahwin.Sekiranya acik ada masalah hormon boleh guna angelica dan royal v.untuk royal v boleh ambil satu sudu sehari.

  16. 5 out of 5

    Hanis

    Nak tanye.. kalau sy masih menyusu, boleh makan ke mega ratu ni? umur sy 30tahun, dan sedang ada masalah keputihan + pcos + senggugut yg teruk setiap kali period + kemurungan
    Kakak sy dh cuba dan cyst dy hilang.. sy nk cuba tp xtau klau masih menyusukan anak boleh makan x?

    • cs

      hi, menyusu boleh shaja amalkan. cuma puan start dengan satu sudu shaja sehari dan lihat anak puan. kalau anak puan okay, boleh tersukan pengambilan.

  17. 3 out of 5

    saras

    Boleh jadi kurus tak

    • admin

      mega ratu ni sebab dia balancekan hormon, main dengan hormon. ada orang ambik dia jadi kurus sebab kurang selera makan dan ada orang ambik berat dia bertambah sebab selera makan dia bertambah. ni semua sebab hormon

  18. 5 out of 5

    Monica ismail

    Saya belum berkahwin umur 24 tahun. Ada cyst kat payudara . Apa produk yg bole kecutkan cyst??

    • admin

      Cik boleh amalkan mustanir dan kurma dhuha.

  19. 5 out of 5

    Dayana

    Salam nak tanya, saya dah bersalin anak kedua tahun lps. Mana yg lebih elok utk saya minum utk ketatkan balik faraj?

    • cs

      hi, puan boleh amalkan royal v atau mega ratu. kedua2 nya berfungsi untuk mengetatkan faraj serta menegangkan payudara dan pinggul di samping menstabilkan hormon

  20. 3 out of 5

    nor mimi

    umur 30 belum berkahwin, ada masalah resdung, produk ini sesuai tak untuk diamalkan seharian. terima kasih

    • admin

      jika belum berkahwin kami tak galakkan cik amalkan produk ini..untuk masalah resdung cik boleh amalkan mustanir..terima kasih

  21. 5 out of 5

    Nrl

    Kalau tengah period boleh consume tak mega ratu ni?

    • admin

      Boleh Puan tidak ada masalah..

  22. 4 out of 5

    emma

    ibu menyusu boleh ke ambil mega ratu?

    • cs

      boleh puan

  23. 5 out of 5

    Siti adibah Abdul rahman

    Saya minum mega ratu, ada keluar mcm warna karat, mmg mcm tu ke

    • cs

      hi, boleh saya tahu warna karat tu keluar daripada jus mega ratu ke? dari segi rasa macam mana?

  24. 4 out of 5

    Shaa

    Salam…klu yg ada G6PD boleh ke consume mega ratu?

    • cs

      waalaikumusalam, tidak digalakkan

  25. 5 out of 5

    Hamba Allah

    Saya ada mkn produk kolagen dr Jepun so nk tnya xde mslah ker klau saya consume mega ratu ni jga? Saya umir 30 n dh brkahwin…

    • cs

      boleh puan tiada masalah. jika hanya ada mabil ubat hospital sahaja yang perlu dijarakkan 2 jam

  26. 5 out of 5

    Putri

    Sy berumur 25 tahun, dah berkahwin, sebelum nikah period sy teratur, berapa bulan lepas nikah period sy tak teratur, kdg lambat 2 minggu, bulan lepas pula sebulan tak dtg bulan, boleh ke ambil mega ratu utk masalah period tak teratur dan utk usaha hamil?

    • cs

      puan boleh cuba amalkan royal v dahulu. royal v berfungsi untuk stbilkan hormon bagi mereka yang ada maslaah period tak teratur, period tapi tak keluar banyak, keputihan serta ikhtiar hamil.

  27. 5 out of 5

    Nurul aida binti mat basir

    Sebotol tahan berapa lama ya? Biasa berapa lama akan nmpak kesannya?

    • cs

      dalam sebulan lebih mcm tu. kesan cepat atau lambat berbeza bagi setiap individu

  28. 5 out of 5

    Suriani binti Ibrahim

    Saya masih mengambil Royal V, boleh ke saya ambl Mega Ratu pada masa yang sama?

    • cs

      Hi, puan ambil salah satu sahaja sudah memadai πŸ™‚

  29. 4 out of 5

    Zura Saadon

    Kalau ada fibroid 7cm mana lebih baik ambil Mega ratu atau mushtanir?

    • cs

      formulasi mega ratu membantu mengecutkan ketumbuhan yang bersaiz 5cm dan ke bawah. tapi memandangkan puan dh 7cm, klu puan nk cuba ikhtiar pun boleh. kalau tak berkesan, boleh juga amalkan kurma dhuha/minyak urutan jatro phora.

  30. 4 out of 5

    as

    Saya dah amalkan 4 botol mega ratu tapi masalah period saya tak selesai juga. Period cuma 3 hari dengan kadar yg amat sedikit dan sekarang ni period jadi tak teratur pula. (2 bln sekali baru period). Ada apa-apa cadangan ke?

    • cs

      Hi, boleh saya tahu umur puan dan cara pengambilan mega ratu puan?

  31. 4 out of 5

    as

    Umur 43. Amalkan Mega Ratu 1camb pagi dan malam sebelum makan…

  32. 4 out of 5

    NOOR AISAH MAIDIN

    Saya berusia 56 tahun. Ingin tahu, Mega ratu ini dapatkah kembalikan datang bulan? Lagi satu, bagaimana cara mengambil MR dengan betul agat sakit-sakit badan dan angin berkurangan dan seterusnya hilang?

    • cs

      Hi, untuk wanita yang berusia 50 tahun dan ke atas, boleh ambil 1 sudu pada waktu pagi dan 2 sudu pada waktu malam. Kalau puan dah menopaus, ianya tidak membantu kembalikan datang bulan. Tetapi kalau puan dalam fasa premenopaus, Mega Ratu dapat membantu melambatkan proses menopaus tersebut dan stabilkan hormon wanita. Untuk sakit-sakit badan atau pun lenguh, puan boleh amalkan kurma dhuha atau mustanir. Ianya lebih kepada untuk membantu mengurangkan sakit badan dan sendi, kebas badan, serta angin.

  33. 4 out of 5

    aziana

    umur 26thun sudah berkahwin 3 thun belum dikurniakan anak sy ada endometriosis stage 2 tiub fallopion tersumbat sy ada beli mustanir kurma dhuha dan mega ratu mcm mana cara pengambilan yg betul?

    • cs

      Hi, puan boleh ikut saranan di bawah:

      Mustanir: 1 sudu besar siang dan malam
      Mega Ratu: 1 sudu sehari (siang/malam)
      Kurma Dhuha: untuk mereka yang first time makan kurma dhuha, hari pertama 5 biji, hari kedua dan ketiga 3 biji dan sebiji sahaja seterusnya. Boleh diambil pada bila-bila masa.

      Jika puan ada ambil ubat hospital, jarakkan pengambilan produk JRM dengan ubat hospital selama 2 jam. Manakala untuk produk JRM sendiri, boleh diambil pada waktu yang sama kerana produk kami berasaskan herba, jadi ianya mudah di hadam.

      Terima kasih πŸ™‚

  34. 3 out of 5

    AyuRamli

    Assalam.. Nak tanya.. Kalau dah menopouse blh ambil mega ratu ke

    • CS JRM

      Wslm. Mega ratu adalah product yang di formulasikan untuk wanita yang mengalami simtom pra monopaus atau yang telah monopaus. So ia sangat sesuai utk puan! πŸ₯³

  35. 5 out of 5

    Mid

    I baru start consume jamu ratu and kurma dhuha, dalam masa 2 hari pertama dah rasa badan jadi ada tenaga and ringan. Kalau tak badan Macam kena cucuk jarum bisa sanggat. Seminggu ni I dah lost weight, and my husband consume kurma dhuha and so far rasa sakit kat Kaki and tumit my husband, alhamdulillah dah ok.

    • CS JRM

      Alhamdulillah. πŸ˜‡

  36. 5 out of 5

    Lia

    Hi.. sy berumur 22 tahun , saya baru je berkahwin & tkde ank lg. Sesuai tk amalkn mega ratu ? Antara mega ratu / royal v . Yg mana lg bagus ye ?

    • CS JRM

      Hai. Puan boleh amalkn royal V.

  37. 5 out of 5

    Lia

    Saya berumur 42 tahun. Saya nak tny, adakah mega ratu boleh dimkn bersama royal v? Berapa sudu yang boleh diambil untuk tempoh satu hari?

    Adakah sesuai untuk saya makan? Sbb doktor ada bgtau terdapat clot darah sebesar biji anggur dan terdapat beberapa biji di dalam rahim saya.

    Saya jg ingin tahu, apakah produk the sesuai utk yang ada darah tinggi?

    • CS JRM

      Hai. Puan boleh amlkn kurma dhuha dan megaratu untuk masalah puan.

      1 sudu besar megaratunpada wktunpagi dan malam.
      1 biji kurma dhuha setiapnhari

  38. 5 out of 5

    maizam

    sy berumur 49 tahun..bila period 4 hari dh kering.. produk apa yang sesuai utk di ambil..

    • CS JRM

      Hai puan. Memandangkan umur puan menginjakn 50an. Kemungkinan puan mengalami proses pra monopaus. Kami sarankan puan untuk amlkn megaratu utk membantu mengurangkan simtom2 pra monopaus

  39. 4 out of 5

    Anis Syaza Mohd Yusoff

    Salam nak tanya, saya dah consume 3 botol royal v tapi masalah period tak teratur saya masih tak pulih, saya ada consume Angelica juga sbelum ni. Saya umur 25 dan masih belum berkahwin, cara saya consume royal v saya makan 1 sudu sebelum sarapan pagi. Kalau saya nak cuba Mega ratu pula boleh ke?

    • CS JRM

      Boleh. Boleh amlkan megaratu, 1 sudu setiap hari dan amlkan juga putik telaga dara

  40. 4 out of 5

    Suzilawati

    Boleh saya tau.. produk nie boleh amik tau utk yg ada darah tinggi?

    • CS JRM

      Boleh puan. Tidak menjadi masalah untuk pesakit darah tinggi amalkan megaratu

  41. 4 out of 5

    Jlt

    Ingin mencuba! Saya ada cyst.Boleh ker makan mega ratu kalau makan ubat darah tinggi.

    • CS JRM

      Boleh puan. Amlkn mega ratu 2 sudu besar setiap malam

  42. 4 out of 5

    Ms lulul

    Hi nk tnye, klu sedang berpantang ssuai ke ambil mega ratu ni? Dan ari ke berapa yg ssuai utk amalkn mega ratu ni?

    • CS JRM

      Hi. Puan boleh amlkan megaratu selepas 35 hari berpantang

  43. 4 out of 5

    Zie

    Salam! saya berusia 34 tahun, ibu kepada 2 anak. Saya baru stop pil perancang 3 bulan yg lalu dan terus amalkan mega ratu setiap hari ,1 sudu pagi dan 1 sudu malam. Hingga sekarang, period tidak teratur.. haruskah saya tukar ke royal V atau kekal dgn mega ratu dgn dosage lebih?

    • CS JRM

      Wslm. Puan sudah amalkan mega ratu berapa lama?

  44. 5 out of 5

    Hamba allah

    Salam. Saya nak tanya. Produk ape yg bagus untuk saya amalkan. Saya ade masalah haid tak teratur , keputihan dan skg tengah iktiar untuk dptkan cahaya mata

    • CS JRM

      Hai. Boleh amlkan mega ratu dan juga putik telaga dara untuk bantu atasi masalah puan.
      Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  45. 5 out of 5

    Mimi

    Saya ada beli kurma dhuha dan mega ratu. Persoalan saya, boleh ke saya makan mega ratu since saya berusia 25 tahun dan belum berkahwin?

    • CS JRM

      Wslm. Boleh. Cik boleh ikut aturan mkn megaratu yang ditulis pada QR code di kotak mega ratu.

      1 sudu pagi dan 1 sudu malm.

  46. 5 out of 5

    ZURA

    UNTUK MELAMBATKAN MONOPOS PRODUCT APA YANG SESUAI YA?

    • CS JRM

      Hai. Puan boleh amlkn mega ratu untuk bantu masalah pre monopous.
      Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  47. 2 out of 5

    Wan azuraemelia

    Saya ada cyst,tp sya xtau bsar mna.sya pnah buat pmbdhan 13tahun lpas.boleh ke sya amalkn mega ratu ni

    • CS JRM

      Hai puan. Puan boleh amlkn mega ratu kerana mega ratu memang diformulasikan khas untuk bantu masalah wanita dan tinggi dengan herba yang antiseptik serta anti oksidan. Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap khidmat pelanggan kami di 0193737133

  48. 5 out of 5

    Affy

    Assalammualaikum, anak saya umur 11 tahun dan nak masuk 12 tahun ni. dia start period ketika berumur 10 tahun dah stop beberapa bulan kemudian keluar semula ketika die berumur 11 tahun (2020). Masalahnya period dia slalu panjang dalam 15 hari. dah cek doctor dan scan katanya normal. Produk ni sesuai ke utk die ? atau ada produk lain yg lebih sesuai.

    • CS JRM

      Waalaikumussalam puan. Untuk masalah period anak puan kami sarankan anak puan amalkan Angelica herbs. Untuk maklumat lanjut mengenai Angelica Herbs, puan boleh direct wasap pegawai khidmat pelanggan kami di nombor 0193737133

  49. 5 out of 5

    Linda

    Assalam. Saya berumur 51 tahun. Saya dlm fasa pre menopause & mengalami masalah spotting selama 2 tahun lebih. Bolehkah mega ratu bantu utk hentikan spotting?

    • CS JRM

      Wslm. Puan boleh amalkan mega ratu untuk bantu mengurangkan simtom2 menopause. Ianya tinggi dengan herba yang tinggi dengan anti oksidan, anti radang , anti septik serta anti inflamasi. InshaAllah dapat membantu masalah yang dihadapi puan. 😊

  50. 5 out of 5

    Picha

    Saya dah amik mega ratu dan kurma dhuha. Alhamdulillah badan rasa cergas. Angin byk kluar badan rasa ringan. Hubungan suami isteri bertambah baik.

    • CS JRM

      Alhamdulillah. Gembira kami mendengarnya. Kami doakan puan dan suami sentisa sihat dan dilindungi Allah.

  51. 5 out of 5

    Razeeya

    Salam puan..sy baru lps melahirkan ank ke 3 yg berusia 5bulan skrg..badan sy sakit puan,lenguh2,mudah letih slps melahirkan xmakan ubat jamu apapun…apa yg patut sy amalkan..terima kasih

    • CS JRM

      Wslm. Amalkan mustanir dan royal v unfuk atasi masalah puan

  52. 5 out of 5

    Ida

    Umur saya 45 tahun.
    Tiada mslh kesihatan kecuali saya mengalami gemukan yg melampau.
    Anak 4.
    Bagaimana cara saya nak amalkan mega ratu dan kurma dhuha?

    • CS JRM

      Puan boleh amalkan mega ratu siang dan malam. Dan 1 biji kurma dhua setiap hari

  53. 5 out of 5

    JAMILAH INTAN BINTI BOHARI

    Hi..umur saya 59. Hari ni baru nak cuba makan mega ratu bonda. Sebelum ni makan jamu jawa sendiri..anything saya update hihi

    • CS JRM

      Hai puann.. kami menunggu berita baik dari puan. πŸ˜‡πŸ˜‡

  54. 5 out of 5

    Nuraini

    Assalamualaikum, saya nak tanya, saya lepas habis pantang, boleh tak saya ambil produk ini, atau ada yg lain?

    • CS JRM

      Wslm. Untuk product pantang, boleh amlkn mustanir dan kurma dhuha. Mega ratu boleh diamalkan selepas 40 hari pantang

  55. 5 out of 5

    Farrah Jamil

    About to try Mega Ratu

  56. 5 out of 5

    nana

    lelaki bole minum?

  57. 5 out of 5

    sya

    saya nak taya, boleh ikhtiar hamil? saya dah berkahwin dalam 1 tahun, cara penggunaan dia macam mana?

  58. 1 out of 5

    WawaNiesa

    Assalamualaikum, saya pernah minum mega ratu dan kurma duha tapi saya belum berkahwin. Saya cuba makan mega ratu sebab period saya tak teratur dan saya makan kurma duha sebab saya banyak angin dalam badan. Sebenarnya apa yang perlu saya ambik? Sebab katanya mega ratu tak digalakan untuk orang yang belum berkahwin.

  59. 5 out of 5

    D

    Saya berumur 40 thn. Pernah gugur 2 kali masalah janin tiada heartbeat. Ingin ikhtiar utk hamil lagi. Produk apa yang sesuai untuk saya.

  60. 5 out of 5

    YUS

    Asslkm, sy berumur 42 tahun dan masih bujang. Boleh x minum MR

  61. 5 out of 5

    Farha

    Salam…saya umur 49 tahun. Adakah diperingkat umur ini ianya normal jika nafsu tiada. Adakah mega ratu boleh mengembalikan semula nafsu saya

  62. 5 out of 5

    Lin

    Saya berusia 49, tidak pernah berkahwin Dan mempunyai ovarian cysts berukuran 7cm di kedua belah ovari dah satu lagi 6cm dibelakang rahim. Period lancar dan tak sakit. Tapi saya kurang bertenaga dan cepat letih.
    Bolehkah Mega Ratu membantu?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *