Royal V

4.70 out of 5
(103 customer reviews)

RM60.00

RM63(ss)

  • Royal V kehebatan formulasi herba, tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan terpilih bertaraf antarabangsa yang berkongsepkan Bio-Identical Hormone (BIH) dari tumbuh-tumbuhan yang membantu mengimbangi hormon, membantu meningkatkan kesihatan dan kecantikan dari dalaman.
  • Pilihan utama untuk wanita tidak kira usia dan golongan wanita muda sehingga warga emas.
Compare

103 reviews for Royal V

  1. 5 out of 5

    NAWA SYUKRIAH BINTI AFANDI

    good

  2. 5 out of 5

    Nor Ameliana Bt Mohd Nizam

    Baru nak cuba

  3. 5 out of 5

    Insyirah

    Sesuai tak utk ibu yang menyusukan anak

    • admin

      Sesuai puan

  4. 4 out of 5

    asmar

    Saya berumur lewat 40an. Sebelum ni tiada masalah kitaran haid iaitu tetap antara 25-30 hari. Bagaimanapun bulan yang lepas kitaran haid saya mula terganggu iatu datang haid selepas 40++ hari. Sekarang ni masih belum datang haid dan telah melepasi tempoh 50+++ hari. Mungkin ini tanda2 pra menapouse. Soalan saya adakah saya boleh mengamalkan miss v. Terima kasih.

    • admin

      boleh puan, puan boleh amalkan royal v ataupun mega ratu untuk menstabilkan semula hormon.

  5. 5 out of 5

    suelly sabri

    boleh ikhtiar utk hamil?

    • admin

      Ya Puan, sbb dlam ramuan royal v ada herba yg membantu utk mnyuburkan rahim

  6. 5 out of 5

    Pn. Mawar

    Alhamdulillah…1st time cuba.. mmg nmpk perubahan… bdn tmbh btenaga…sgt ssuai utk saya sbg suplemen seharian..

  7. 5 out of 5

    Ermalinda

    Saya ada minum royal v 1 botol, lepas habis satu botol, saya dah tak minum, & saya dah tak datang period seminggu, boleh saya tahu, adkah sbb saya berhenti mnom royal v?

    • admin

      berkemungkinan hormon puan belum stabil..saya sarankan puan teruskan gunakan produk royal v

  8. 5 out of 5

    Hasharina

    Saya nak tanye kalau ada hypotyhroid boleh ambil royal v or mege ratu?

    • admin

      Sebaiknya Puan ambil kurma dhuha dan mustanir untuk menstabilkan hormon.

  9. 5 out of 5

    najiha rozaidy

    bolehkah royal v diambil oleh perempuan <25?

    • admin

      Boleh ambil royal v satu sudu sehari.

  10. 5 out of 5

    IDA

    lately, period saya hanya heavy hari 2 dan ke3, hari seterusnya sikit sgt2. dan jerawat byk timbul area dahi dan dagu. adakah salah mengalami masalah hormone tak stabil? saya masih menyusu anak 1thn 9bulan (bukan fully BF). selama ni tak pernah mengalami masalah jerawat yg banyak. boleh ke saya amalkan royal V?

    • admin

      sesuai puan.royal v boleh menstabilkan hormon puan.nsyaAllah

  11. 5 out of 5

    mushalnafah

    umur bawah dari 25 tahun dan tidak berkahwin lagi boleh ke amal kan royal v untuk mengatasi masalah keputihan ?

    • admin

      boleh tapi kita sarankan ambil dos yang sedikit 1 sudu sehari

  12. 5 out of 5

    Fahmeeda

    Baru nk cuba. Cuma nak tanya, royal V kena ambil sebelum mkn kn? Kalau lps minum royal V, saya breakfast nescafe boleh ke?

    • admin

      boleh tapi kena jarakkan pengambilan iaitu 2-3 jam

  13. 5 out of 5

    suzi

    sy ambil suntikan perancang, boleh tak sy amalkan royal v?

    • admin

      boleh puan

  14. 5 out of 5

    Waney

    Salam, nak tanya..saya berumur 35 tahun, belum berkahwin, saya pernah operate buang endometriosis. Bolehkah saya mengambil produk royal v?

    • admin

      kami tak sarankan cik ambil royal v tapi kami sarankan mustanir dan kurma dhuha

  15. 4 out of 5

    Nor Ainul Shakila

    Hai.. Sy tgk video kat You Tube, bonda kata Royal V tak boleh guna jika pregnant.. Sy nak tanya, kalau awal2 pregnancy kan selalunya org tak sedar.. Mcm dlm awal 4 minggu macam tu, apa langkah berjaga2 utk elak kan perkara yg tak diingini berlaku waktu minum Royal V? Atau ia tak bahaya pun pada awal kehamilan tu?

    • admin

      tak ada masalah jika terambil sewaktu diawal kehamilan.sekiranya dah tahu hamil disarankan jangan ambil takut memberi kemudaratan dalam kandungan.

  16. 5 out of 5

    KHATIJAH BINTI ABDULLAH

    Saya adalah pengguna tegar SENDAYU TINGGI dan JAMU RATU MALAYA. Produk produk Bonda sangat bagus. Kini saya adalah pengedar aktif. Boleh contact saya untuk mendapatkan produk JRM di talian 0122585785.

  17. 5 out of 5

    ashila

    saya masih anak dara tetapi ada masalah keputihan, boleh cuba royal v ke?

    • admin

      boleh je ambil tapi ambil dalam dos yang sedikit dalam 1 sudu sehari. untuk luaran boleh gunakan putik telaga dara. bagi remaja yang berumur belasan tahun boleh gunakan angelica herbs.

  18. 5 out of 5

    Sally

    Ada tak produk JRM yg sesuai untuk penyakit resdung yg teruk?

    • admin

      puan boleh amalkan mustanir

  19. 4 out of 5

    intan

    salam , saya nk tnye sy dah berkahwin setahun dah xpnh lagi hamil.. masih ikthiar utk hamil.. boleh tak consume royal v and cara pengambilan mcmna ya ?

    • admin

      wasalam, puan boleh consume royal v atau mega ratu.cara pengambilan nya 2 kali sehari pagi dn malam sebelum makan

  20. 5 out of 5

    Jarimah

    Boleh tak royal v ne d gunakan bagi yg tengah ikhtiar hamil?

    • admin

      boleh puan,seeloknya mengambil 2 kali sehari pagi dan malam ketika perut kosong.

  21. 5 out of 5

    Jarimah

    Boleh tak consume ne bagi yg tengah ikhtiar hamil?

    • admin

      sesuai puan.

  22. 3 out of 5

    Zuraini

    Saya ada anemia dan kurang zat besi. Haid pon dah lama tak dtg. Ada fibroid dan gastrik. Boleh ke saya cuba royal v dan kurma dhuha

  23. 5 out of 5

    Norhafizah Gapar

    Assalamualaikum, puan.

    Saya sering mengalami sakit kepala dan bahu, dalam badan seolah banyak angin.
    product yang mana sesuai untuk permulaan.

    Saya bekerja di pejabat dan sering letih apabila habis waktu bekerja.

    Sekian, terima kasih.

    • admin

      untuk masalah angin dalam badan puan boleh amalkan kurma dhuha.untuk tenaga puan boleh cuba kopi ratu.

  24. 5 out of 5

    Nurul

    Saya pernah operation untuk cyst. Boleh amalkan ke royal V?

    • cs

      boleh puan, tiada masalah

  25. 5 out of 5

    Yanti

    Umur 47..saya slalu dtg uzur sikit 3skit dtg nye tak henti2.. Saya da ambil royal v dan kurma Dhuha.. Still sama jugak.. Macam Mane ye.. Apa saya harus ambil utk henti uzur yg sikit2 ni?

    • cs

      hi, puan boleh tukar royal v kepada mega ratu kerana mega ratu mempunyai formulasi yang lebih kuat berbanding royal v. mega ratu juga sesuai diamalkan oleh mereka yang lebih berumur. mega ratu maish mempunyai fungsi yang sama iaitu menstabilkan hormon

  26. 2 out of 5

    Inaz

    Rahim jatuh boleh ke dirawat makan ni? Untuk Umur 68thn

    • cs

      hi, untuk masalah rahim jatuh, lebih sesuai sekiranya puan cuba alternatif dengan rawatan urut di rumah hutan. boleh layari http://www.rumahhutan.com.my untuk membuat tempahan urutan dan spa

  27. 3 out of 5

    Norlela Said

    Assalamualaikum, saya berumur 52 tahun, saya lama dah tak makan apa-apa jamu cuma sekarang saya berminat hendak mencuba produk JRM, saya ni ada hypo thyroid, athma dan sinus. Saya juga selalu mengalami sembelit susah nak buang air besar, perut pun dah mula buncit, badan banyak angin, selalu sakit-sakit badan dan sendi, adakah dengan mengambil Kurma Dhuha dan Mustanir dapat membantu mengurangkan mesaalah saya ini..tolong saya puan…

    • cs

      waalaikumusalam,puan boleh amalkan mustanir dan kurma dhuha untuk membantu semua masalah yang puan nyatakan di atas. bagi masalah sembelit, puan boleh amalkan colonis d’mestica untuk melancarkan proses detokfikasi

  28. 3 out of 5

    aida ishak

    saya berumur 41thn. saya ada masalah keputihan. apa product yg admin boleh cadangkan?

    • cs

      hi, puan boleh amalkan mega ratu. berfungsi untuk stabilkn hormon serta masalah keputihan.

  29. 5 out of 5

    Devin

    saya nak tanya, saya sakit urat yang amat teruk. kami dan tangan akan kebas dan satu badan akan berasa sangat bisa. Saya sudah cuba macam macam. Futher saya ada spondolosis, so membuatkan sakit yang lebih. Kebelakangan ni sebelum period saya akan sakit badan, bisa dua minggu sebelum. Apa yang disarankan untuk diambil.

    • cs

      puan boleh amalkan mustanir. sngt bagus untuk merawat masalah yang berkaitan saraf/sendi, kebas, kurang tenaga/lesu serta tingkatkan sistem imun

  30. 5 out of 5

    Amirah

    Assalamualaikum bonda, sy nk tnya kalau mengalami masalah kencing kotor (sakit bwh perut) sy kena amalkan ape Ye??

    • cs

      waalaikumusalah, untuk masalah kencing kotor boleh amalkan mustanir.

  31. 5 out of 5

    Efzi

    Salam bonda.. ape produk perlu sy ambil utk turunkan paras hormon testosteron dlm bdn yg terlalu tinggi. (Dh check dgn doc)

    • cs

      waalaikumusalam, puan boleh amalakn royal v untuk membntu stabilkan hormon estrogen, progesteron dan testosteron

  32. 5 out of 5

    Nur

    Saya sudah berkahwin. Saya mempunyai masalah keputihan, berbau, dan miss v sudah tidak ketat seperti anak dara. Produk apa yg boleh saya consume?

    • cs

      hi, puan boleh amalkan royal v dan putik telaga dara. royal v membantu untuk stabilkan hormon wanita, menegangkan payudara dan pinggul serta merapatkan faraj. putik telaga dara ialah feminine wash yang sngt bgus untuk mengurangkan kegatalan, masalah berbau dan mengurngkan jangkitan bakteria di kawasan tersebut

  33. 4 out of 5

    aira

    saya ada masalah period tak lancar, sebelum ni saya pernah ade masalah platelet rendah jugak, jadi saya nak mintak saranan produk apa yg sesuai utk masalah saya?

    • cs

      hi, untuk masalah period yang teratur, boleh cuba amalkan royal v. berfungsi untuk stabilkan hormon wanita.

  34. 5 out of 5

    Ayu

    Saya nak tnya,kalau lmbat dtg period dan miss v kadang naik jerawat,produk mana yg patut saya consume?

    • cs

      untuk masalah period yang tak teratur, boleh cuba royal v untuk membantu stabilkan hormon wanita. utk masalah jerawat di miss v, boleh gunakan feminine wash iaitu putik telaga dara. Ianya besifat antibakteria dan antifungal untuk mengurangkan pembiakan bakteria di kawasan intim

  35. 5 out of 5

    frh

    saya nak bertanya perlu stop atau tidak pengambilan royal v semasa datang period?

    • cs

      boleh diteruskan cuma kalau masa period tu darah puan keluar terlalu banyak, boleh stop dulu atau pun kurang kan dos kepada 1 sudu sehari

  36. 4 out of 5

    Sadiah

    Nak tanya (1) perut banyak angin (2) nak turunkan berat badan. Product yang mana sesuai untuk saya. Sekarang saya mengamalkan royal v.
    Sekian terima kasih

    • cs

      untuk masalah angin, boleh amalkan kurma dhuha. sangat berkesan untuk membnatu mereka yang ada maslah angin badan, sakit saraf/otot. untuk turunkan berat bdan,boleh cuba colonis d’mestica. ianya membantu melancarkan proses detokfikasi serta meningktatkan metabolisma badan

  37. 5 out of 5

    Farah

    Salam…sye ank dara lg lately nie bdan sye naek2 bisul then sye ad buat bekam…lepastu asyk buang angn je wktu pg ngan petang kerap…produk ape ye yg sesuai…?

    • cs

      waalaikumusalam, cik boleh amalkan kurma dhuha untuk membantu merawat masalah angin dalam bdan serta bisul. kurma dhuha juga membantu melancarkan peredaran darah dan mengurangkan masalah sendi/saraf

  38. 4 out of 5

    Nisa

    Salam, boleh saya tahu royal v sesuai untuk orang berpantang/selepas bersalin tak? Produk apa lagi yang sesuai?

    • cs

      royal v hanya boleh diambil selepas 35 hari berpantang. untuk selepas berpantang, puan boleh amalkan mustanir dan kurma dhuha. mustanir membantu percepatkan proses penyembuhan luka manakala kurma dhuha membantu untuk perbanyakkan susu ibu dan buang angin.

  39. 5 out of 5

    anne

    puan nak tanye saya ada masalah rambut gugur yang kritikal,produk apa ye yang bagus utk saya

    • cs

      puan boleh cuba amalkan wuja pinkish, selain membantu merangsang penghasilan kolagen dalam badan, ianya juga bagus untuk kesihatan rambut dan mata

  40. 5 out of 5

    LJ

    Sblm ni sy mkn Royal V dan alhamdulillah sy mgandung tetapi bila usia kandungan 4 bulan sy keguguran… skang sy br habis pantang 44 hari. Apakah produk yg blh saya amalkan sbb dlm pantang sy langsung x makan sbarang jamu? Tq๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    • cs

      puan boleh amalkan mustanir, kurma dhuha dan royal v. mustanir membantu untuk tingkatkan sistem imun dan membantu percepatkan proses penyembuhan luka dalaman. Kurma dhuha untuk bantu buang angin serta sakit sendi/saraf. Royal v untuk membantu stabilkan hormon serta sebagai ikhtiar hamil juga.

  41. 5 out of 5

    Izzah

    Assalamualaikum… Saya ada penyakit sawan & vertigo migrain… Selalunya saya kerap dapat sawan & vertigo teruk selepas ovulasi sehingga ke hujung period. Bolehkah saya amalkan Royal V utk mengurangkan hormone-triggered seizures & vertigo saya?

    • cs

      waalaikumusalalam, boleh puan, tiada masalah. Boleh boleh juga amalkan bersama kurma dhuha atau pun mustanir

  42. 5 out of 5

    Nadia

    Assalam,sy seorang yg bekerja dan setiap hari travel ke tempat kerja ambil masa 1-2 jam…sy cpt letih dan mengantuk kadang x ckup rehat dgn masih menyusu anak 1 tahun…apa produk yg sesuai utk sy utk sy kekal bertenaga dan utk penjagaan dalaman…

    • cs

      Waalaikumusalam, puan boleh amalkan kurma dhuha. Sangat bagus untuk perbanyakkan susu ibu serta memberi tenaga untuk mereka yang cepat letih dan lesu.

  43. 5 out of 5

    Lisa

    salam… sy period sgt teruk…pernh p jumpa doktr.. doktr kata ke arah pcos..dan telur sume kecik ..xde yg besar…ape yg perlu sy amalkan…lepas da xjumpe doktr n kehabisan ubat period jd seperti sediakala…tidak menentu mcm sebelum jumpa doktr… #ikhtiarzuriat

    • cs

      Waalaikumusalam, untuk ikhtiar hamil, masalah period tak teratur, pcos dan endo, puan boleh amalkan royal v. ianya membantu menstabilkan hormon wanita, progesteron dan estrogen.

  44. 5 out of 5

    Bushra

    Sy masih dlm tempoh pantang ank pertama kerana bayi dlm kandungan meninggal 23week (bersalin normal)..skrg ni sy tgh amalkan kurma duha dan mustanir…so sy merancang utk hamil kembali dlm masa terdekat..
    1) boleh ka sy amalkan mega ratu dan royal v?
    2) jika boleh mcm mn cara pengambilan mega ratu/royal v/kurma duha/mustanir jika sy nk amalkan serentak?

    • cs

      1)puan boleh ambil royal v selepas 35 hari berpantang

      2)royal v: 1 sudu besar pagi dan malam
      mustanir: 1 sudu besar siang dan malam
      kurma dhuha: sebiji sehari
      semua ini boleh diambil serentak kerana produk kami berasaskan herba dan ianya mudah dihadam.

  45. 4 out of 5

    Azizah

    Nak tanya, untuk umur 31 tahun, kena ambik berapa sudu royal v?

    • cs

      Puan boleh ambil 1 sudu besar pagi dan 1 sudu besar malam.

  46. 5 out of 5

    Fazu

    Assalam. Sy berumur 33thn & blm berkahwin. Boleh tak sy amalkan minum Royal V? Sy berminat utk mencuba produk ni

    • cs

      Waalaikumusalam, boleh puan. tiada masalah

  47. 5 out of 5

    lia

    Assalamualaikum bonda. Saya sedang mengamalkan pengambilan kurma dhuha. Alhamdulillah badan dah rasa perubahan. Sekarang saya ingin kurus pula. Saya telah membeli colonis dmestica dan oil of javanica. Saya juga membeli Royal V dan Mustanir (ada sale hari ini). Boleh puan beritahu adakah saya boleh mengambil kesemua produk ini? jika boleh, mohon puan ajar cara mengambilan agar kesemua produk ini berfungsi dengan semaksima mungkin. Atau saya perlu stop dulu kurma dhuha, royal v dan mustanir dan fokus pada colonis dulu? terima kasih

    • cs

      Waalaikumusalam, puan boleh sahaja ambil kesemua produk JRM pada masa yang sama kerana produk kami berasaskan tumbuh-tumbuhan. Jadi ianya mudah dihadam.
      Royal V: 1 sudu besar siang dan malam
      Mustanir: 1 sudu besar siang dan malam
      Colonis D’Mestica: ambil 1 scoop selepas dinner dan sebelum tidur
      Kurma Dhuha: hari pertama 5 biji, hari kedua dan ketiga 3 biji dan sebiji sahaja seterusnya. boleh diambil pada waktu pagi/petang/malam.
      Terima kasih kerana berikhtiar menggunakan produk JRM ๐Ÿ™‚

  48. 4 out of 5

    Nur Atiqah binti Zakariah

    Salam.. Nak tny kalau mengandung boleh ke ambil Royal v ni??

    • cs

      Waalaikumusalam, wanita mengandung tidak dibenarkan untuk mengambil Royal V. Terima kasih.

  49. 5 out of 5

    Siti Junaidah

    Assalamualaikum puan.. Saya berumur 46 thn. Haid saya datang xhenti2 selama sebulan dh.. Kdg2 byk…. Produk apa yg patut saya makan utk hentikan haid saya ni.. Terima kasih.

    • cs

      Waalaikumusalam, puan boleh amalkan mega ratu. Ianya membantu untuk stabilkan hormon wanita. Kebanyakkan wanita yang berumur antara 40-50 akan mengalami premenopaus. Jadi, untuk melambatkan proses tersebut, puan boleh amalkan mega ratu. Mega Ratu diperkaya dengan bahan2 yang sangat bagus untuk dalaman wanita.

  50. 5 out of 5

    Syahirah

    Saya nak tanya , saya ada cyst. Produk mana yg patut saya amalkan untuk kecutkan cyst saya.

    • cs

      Hi, puan boleh amalkan Mega Ratu Extra Premium. Ini adalah formulasi baharu dan ianya membantu untuk mengecutkan ketumbuhan (cyst/fibroid) serta menstabilkan hormon wanita.

  51. 5 out of 5

    Aiinii

    Salam puan, saya berumur 39 tahun & berat badan 45kg. Saya mengalami pendarahan vagina (darah istihadah). Tidak mempunyai sebarang simptom atau sakit. Saya pernah mendapatkan nasihat doktor pada kali pertama pendarahan, namun doktor minta saya observe patern. Ini adalah kali ke-2 pendarahan berlaku selepas 2 bulan tiada sebarang masalah. Harap puan dapat cadangkan produk keluaran puan. Terima kasih, BR

    • cs

      Waalaikumusalam, secara general, kami tidak ada supplemen untuk menghentikan pendarahan haid. Tapi untuk permulaan, puan boleh cuba royal v kerana ianya membantu menstabilkan hormon wanita dan sangat membantu mereka yang ada masalah kitaran haid yang tak teratur. Dan saya sarankan jika tempoh period puan masih melebihi tempoh normal dan berterusan, puan perlu follow up dengan pihak hospital. Terima kasih ๐Ÿ™‚

  52. 5 out of 5

    SYAHIRAH SHARIDAN

    Hi Assalamualaikum sy nk tnya klau sy ad cyst and masalah keputihan bole ke sy amalkn royal v?

    • CS JRM

      Wslm. Kami sarankan puan amalkan megaratu dan putik telaga dara untuk masalah puan nyatakan diatas. ๐Ÿ˜Š

  53. 4 out of 5

    Ms Lea

    Assalamualaikum,
    Saya ingin bertanyakan tentang dos pengambilan bagi produk Mustanir, kurma dhuha & royal v
    bolehkah diambil secara serentak?
    untuk pengetahuan, saya dlm proses merancang utk hamil, dalam umur saya yg sudah masuk 40-an.
    tapi ada masalah kedudukan peranakan ke bawah, selalu kebas sebelah badan, berat tengkuk dan bahagian belakang & kolesterol dlm darah tinggi.
    adakah produk di atas sesuai utk saya?

    • CS JRM

      Puan boleh ambil 15 ml mustanir pada waktu pagi, kuma dhuha sebiji tghhari dan royal v 2 sudu besar sebwlom tidur

  54. 5 out of 5

    Pauline

    Dear Bonda, I nak tanya bagaimana cara untuk menentukan product diterima ialah asli atau tiruan? Thank you

    • CS JRM

      Puan / tuan perlu pastikan agen /pengedar yang tuan / puan buat pembelian adalah pengedar SAH kami.

      Untuk mengetahui maklumat pengedar berdaftar kami, boleh ke MENU > HUBUNGI KAMI > PENGEDAR > SEARCH KAWASAN ANDA (Eg: Kuala Terengganu)

  55. 5 out of 5

    nur

    v royal ni the best. tak tukar lain dah. kalau tahu mcm ni bagus mesti dari dulu. sy umur 30tahun dan belum berkahwin.
    baru try 3hari. best sebab mula2 memang selalu kuar angin je.
    lagi membuang banyak je tapi tu hari pertama je, hari kedua dah ok mcm biasa je.
    bila mmbuang tu memang keluar macam lendir tebal . banyak lendir tu. mungkin lemak dan minyak sy rasa.
    bestnya lagi rasa perut makin kempis.
    dan migraine yg sy kena da 13 tahun xbaik2 dah makin kurang alhamdulillah ๐Ÿ™‚
    tq bonda buat produk baik mcm ni.

    • CS JRM

      Alhamdulillah. Teeima kasih puan. Saya mohon untuk share feedbacknpuan ni yaa. ๐Ÿ˜‡

  56. 5 out of 5

    UMI NATRAH MOHD NAYAN

    Salam..nak tanya utk period yg lama dan kesihatan badan..elok minum royal V atau mustanir?

    • CS JRM

      Hai. Boleh amlkn megaratu.

  57. 5 out of 5

    Noor

    Salam.umur sy 51 thn.blm menopse n tiada simptom mnpose.tp akhir2 ni period sy disorder.
    Klau ada masalah rahim produk apa yg sesuai.dr menu jrm disrankan mgambil royal v,mustanir,kurma dhuha,angelica n mega ratu.
    Adakah mesti diambil semua produk dr pkej ini.mcm maca cara pengambilannya pula

    • CS JRM

      Hai puan noor. Boleh amlkn megaratu . Ambil 1 sudu pagi dan 1 sudu mlm

  58. 1 out of 5

    ain

    Hi, sy berumur 29 tahun dan masih belum berkahwin. adakah sesuai sy amalkan royal v utk masalah period tidak teratur?

    • CS JRM

      Hai ain. Boleh amlkn royal v. Ambil 1 sudi pagi dan 1 sudu mlm

  59. 3 out of 5

    hazlifah binti hassan

    saya seorang pesakit cancer breast boleh kah saya mengambil royal V ini, oleh kerana period saya tidak datang setelah membuat rawatan kimo, selepas rawatan kimo itu saya tidak lagi datang sehingga kini.

    • CS JRM

      Wslm puan. Puan boleh amlkn kurma dhuha dan mega ratu . Kedua product ini tinggi dengn herbal yang antiseptik, antioksidan, antiinflasi .

  60. 5 out of 5

    christina

    1. selamat petang puan, sy pengguna produk bonda iaitu mega ratu atas nasihat dari pihak bonda ini botol kedua sy mengamal produk ini kerana masalah sengugut angin dan keputihan dan saya belum kahwin.kerana kenaikan harga sy tidak mampu untuk meneruskan produk tersebut. saya mohon jasa baik pihak bonda untuk rekemen saya produk yg boleh membantu saya dng masalah saya. agen yang sy sering beli produk bonda kata saya boleh ambil angelica.

    2. selain itu sy ingin bertanya untuk pihak kawan saya dia telah berkahwin dengan dan mempunyai anak 2 orang,, ada tak apa apa dokumen yg dapat merawat tubuh dan mengetatkan yg patut

    • CS JRM

      Hai cik. , Cik boleh amlkan royal v.

      Untuk rakan cik, amalkan megaratu

  61. 5 out of 5

    maizam

    sy berumur 49 tahun berat badan 60kg, period sy dalam 4 hari dh kering. Produk apa yang sesuai sy ambik

    • CS JRM

      Hai puan boleh amalkan kurma dhuha , colonis dmestica dan mega ratu untuk masalah puan alami.

  62. 5 out of 5

    Najiha

    Assalamualaikum.. hai.. saya sudah setahun kahwin.. after kahwin period saya semakin tak teratur dan sudah jumpa doktor, dan doktor sah kan saya ada pcos.. sekarang saya dalam rawatan untuk perbetulkan kitaran haid saya (makan pil) boleh kah saya amalkan royal v semasa dalam rawatan ni?

    • CS JRM

      wsalam puan yg dirahmati allah.. utk masalah pcos sy cdgkn puan ikhtiar amalkn royal v atau pun mega ratu dn mushtanir.. royal v.. mega ratu sngt bagus utk merawat dalaman wanita.. boleh amalkn salah satu.. dia melancarkn perjalanan dn kitaran haid.. menstabilkn hormon.. meningkatkn hormon estrogen.. merawat keputihan dn senggugut.. selain tu dia bantu utk menegangkn dn mengetatkn otot faraj.. menegangkn dn membesarkn payudara.. bdn lebih sihat dn bertenaga..

      mushtanir sngt bagus utk kesihatan dalaman bdn.. dia bagus utk melancarkn perjalanan darah.. menstabilkn kadar gula dlm darah.. menguatkn antibodi bdn.. selain tu mengurangkn sakit sakit saraf.. bdn akan rasa lebih segar dn bertenaga

  63. 2 out of 5

    Ika

    Saya baru Umur 22 dan ada masalah keputihan boleh ke guna produk Royal v? Atau ada produk yg sesuai yg boleh awk sarankan?

    • CS JRM

      Boleh amlkn mega ratu atau royal v jika sudah berkahwin.

      Jika belom berkahwin boleh amalkan angelica herbs.

      Dalam masa yabg sama, amalkn putik telaga dara juga ya.

  64. 5 out of 5

    MJ

    Assalamualaikum puan..sy berumur 30thun dah berkahwin anak 2orang..sy ad masalah sakit lutut letih lesu sbb kerja yg slalu kne berdiri lame n hari2 travel sbb rumah n tmpt kje jauh..sy juge ad masalah kentut vagina n haemorrhoid..soalan sy
    1.royal v boleh ke bantu masalah sy?
    2.atau boleh suggest produk utk sy amalkan

    • CS JRM

      Hai puan. Puan boleh amlkn mustanir, kurma dhuha dan mega ratu untuk mengatasi masalah puan.

      Jika puan minum kopi. Puan juga boleh amlkan kopi ratu atau kopi romagella untum bagi tenaga sepanjang hari.

  65. 5 out of 5

    Aleya

    Hai, saya ambil pil perancang Yasmin boleh ke pada waktu yg sama saya amalkan Royal V?

    • CS JRM

      Jarakkan 2 jam untuk setiap pengambilan

  66. 5 out of 5

    Nurul Ain Razali

    Sy ada royal v & mushtanir. Bole bantu cara makan utk Ikhtiar hamil?

    • CS JRM

      Ambil 15ml mustanir setiap pagi dan 2 sudu besar royal v sebwlom tidur

  67. 5 out of 5

    Fazira

    Salam .. nk tanya, kalau nak rawat endometriosis kena consume ape ye ??

    • CS JRM

      Hi puan. Kami sarankan puan untuk amlkn megaratu

  68. 4 out of 5

    KA

    Salam
    saya berumur 48thn & ada anak. tiada plan utk tmbah anak & cuma mngamalkan natural family plan. period dr zmn gadis mmg regular. hanya sejak 2 -3 tahun baru sesekali bermula period pain. darah haid cuma byk di hari 1-3 . selainnya hanya titisan sehingga selama 8 ke 12 hari. say trbca ttg Royal V baik utk hormon. nk tnya pndpt Bonda & team, produk yg mungkin lbh sesuai. trm ksh

    • CS JRM

      Hai puan. Memandangkan usia puan sudah menjangkau 50 an. Kemungkinannpuan telah mengalami pra-monopaus itu yang menyebabkan ouan mengalami gangguan period. Kami sarankan puan amalkan mega ratu untuk bantu puan dalam menstabilkan hormon serta mengurangkan simtom2 pra-monopaus

  69. 5 out of 5

    Siti Nur

    Assalamualaikum admin, saya baru berusia 20 tahun dan saya mengalami haid yang tidak teratur. Baru-baru ini, saya dah lewat 3 bulan baru datang haid dan terkadang lewat 2 bulan sekali baru datang haid semula. Jadi apa cadangan admin untuk masalah yang saya alami ini ya ? Terima kasih.

    • CS JRM

      Hai. Jika belom berkhwin boleh amlkn angelica herbs. Tapi jika dah berkahwin boleh amlkn mega ratu untuk bantu stabilkan masalah period.

      Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  70. 5 out of 5

    nurul akma mohd sidek

    assalamualaikum…. saya umur 20 belum berkahwin dan period dah tak dtg berbulan2 hampir setahun… pergi check doc dan mkn ubat elok period… abis ubat x dtg dh… ape yg sesuai ye….

    • CS JRM

      Hai. Puan boleh amlkn kurma dhuha untuk bantu buang toksin dalam badan dan juga boleh amalkan royal v untuk bantu stabilkan hormon.

      Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  71. 5 out of 5

    Gie

    Saya berumur 40thn, ada penyakit diebetis tetapi terkawal. Tapi lately saya selalu rasa cepat letih, berangin dan kulit wajah juga kusam tak bermaya. Saya berhasrat nak cuba alternatif dengan JRM utk kembalikan tenaga dan keserian apa produk yang boleh saya amalkan tetapi tidak mendatangkan kemudaratan kepada saya.

    • CS JRM

      Hai puan. Puan boleh amlkan kurma dhuha dan megaratu untuk masalah puan.
      Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  72. 4 out of 5

    zairien

    peranakan saya jatuh dan seperti tombong dah nak terkeluar.. soalan saya, produk apakah yang paling sesuai untuk saya ambil untuk naik kan peranakan saya?

    • CS JRM

      Hai puan. Untuk masalah tombong. Puan boleh amlkn mega ratu untuk bantu kuatkan balik otot perut, rahim dan kurangkan masalah tombong. Jika nak buatburutan dinrumahbhutan juga boleh.

      Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  73. 5 out of 5

    CHEQ AH_RAHMAN

    boleh ke, kita yang ada masalah period dan cuba untuk dapatkan baby

    • CS JRM

      Boleh puan. Puan boleh amlkn royal v untuk masalah period dan usaha untuk ikhtiar baby. Puan juga boleh sarankan suami untuk amalkan kurma dhuha. Untuk maklumat lanjut boleh wasap pegawai khidmat pelanggan kami di 0193737133

  74. 5 out of 5

    nan

    macam mana pengambilan royal v dibulan puasa.biasanya jamu perlu minum byk air tp dibulan puasa kita biasa kekurangan air

    • CS JRM

      Wslm. Untuk pengambilan royal v pada bulan puasa. Puan boleh ambil 2 sudu besar semasa sahur dan 2 sudu besar sebelom tidur.

  75. 5 out of 5

    Azw

    Hai, assalammualaikum. Sy berumur 29 tahun, sudah berkahwin hampir 4 tahun. Belum mempunyai zuriat lg. Ape produk yg sesuai utk sy dan suami ambil?? Dan cara pengambilannya mcm mana??

    • CS JRM

      Waalaikumussalam puan. Untuk ikhtiar hamil. Kami sarankan puan amalkan Royal V. Manakala untuk suami boleh amalkan kurma dhuha. Untuk maklumat lanjut berkaitan product tersebut puan boleh direct wasap pegawai khidmat pelanggan kami di 0193737133

  76. 5 out of 5

    ija

    Saya brumur 42thun. Period sy xmenentu 2,3 bln ni. Period bln 1 ke bln 2 ambil masa 45hri, period bln 3 ok genap 30 hri.. Bulan 4 ni period x datang lg.. Selama ni sy xada mslah haid x teratur.. Adakah tanda2 menopous.. Klu sy ambik royal v ok x..

    • CS JRM

      Hi puan. Untuk masalah period puan, puan boleh amlkan mega ratu. Mega ratu bantu untuk masalah period serta bagus untik wanita berusia 40an keatas untuk bantu kurangkan pra monopos. Untuk maklumat lanjut berkaitan product boleh wasap ke pegawai khidmat pelanggan kami 0193737133

  77. 5 out of 5

    Ida

    Saya berumur 37 tahun 1st time mengalami period yg berpanjangan (istihadah) Harini sudah 27 hari sekarang Sy baru ambil kurma Dhuha lebih kurang 2 minggu tapi darah masih keluar produk lain apa yg boleh Sy ambil ye utk berhenti kn darah period (istihadah) ni

    • CS JRM

      Hai puan. Kami sarankan puan dptkan nasihat doc. Dlm masa yang sama boleh juga amalkan mega ratu. ๐Ÿ™‚

  78. 5 out of 5

    Erna

    sy ada masalah senggugut teruk setiap kali dtg period dan sekarang tgh ikhtiar hamil.. apa produk yg sesuai untuk sy?

    • CS JRM

      Wslm. Puan boleh amalkan kurma dhuha dan royal v untuk masalah puan.

  79. 5 out of 5

    Nooriah

    Assalammualaikum,
    Saya pn noor ingin bertanya..
    Sesuai dan dibolehkan ke untuk saya yg masih menyusu kan anak yg kini berusia 2 tahun 3 bulan dan anak sy pula ada masalah g6pd..
    Produk yg sy ingin mencuba ;
    1) coklat fiber
    2) royal v
    3) wuja pinkish..

    Jika boleh, sarankan cara aturan pengambilan.. terima kasih

    • CS JRM

      Wslm. Bayi G6pd sangat alah kepada herbal. So kmi sarankan puan utk amalkan product yang mengandungi h3rbal setelah putus ssusu.๐Ÿ˜Š

  80. 5 out of 5

    Nadya

    Saya ada masalah period tak lancar selepas melahirkan anak pertama. Kitaran period pun melebihi drpd kitaran normal.. kadang2 sampai 14-15 hari. Hari pertama period hanya sedikit darah haid keluar. Saya pernah berurut dan mak cik urut cakap rahim bengkak.. Apa yang saya boleh consume untuk selesaikan masalah ni selain daripada membuat pemeriksaan doktor.

    Terima kasih.

    • CS JRM

      Wslm. Puan boleh amalkan mega ratu atau royal v u tuk bantu masalah puan. Memandangkan kedua produk ni bagus untuk menjaga dalaman wanita dan tinggi dengan herba yang anti septik serta antik oksidan

  81. 5 out of 5

    An

    Assalamualaikum admin. Umur saya 28thn & sudah berkahwin beberapa bulan lalu. Kami tgh ikhtiar utk dptkan zuriat.Boleh tak kalau saya ambil royal v & wuja pinkish skali ? Bagaimana penggunaannya ? Terima kasih

    • CS JRM

      Wslm. Boleh amlkn wuja pinkish pada mlm hari sebelom tidur. Dan royal v pagi.

  82. 5 out of 5

    FIDA

    Assalammualaikum. Maaf nk mohon pencerahan. Saya merancang ingin hamil. Tp belum dikurniakan rezeki lagi. Berat badan sy naik mendadak selepas saya menjalani rawatan sakit lutut yg cedera sebab jatuh ditempat keje. Sy makan khurma dhuha alhamdulilah lutut sy ada perubahan. Sekarang ni lepas sy buat pemeriksaan sakit puan pap smear. Doktor sah kan tiub follopio sy tersumbat dua2 belah. Boleh suggested products jrm untuk sy kembali sihat, masalah berat badan, tiub follopio tersumbat dan selera makan

    • CS JRM

      Wslm. Alhamdulillah, puan boleh teruskan mengamalkan kurma dhuha. Disamping itu, boleh amlkn colonis dmestica utk masalahnberat badan dan royal v / megaratu untuk ikhtiar hamil

  83. 5 out of 5

    maryam_khalid

    sy dulu pernah melakukan pembedahan di bahagian dubur ketumbuhan, skrg klu makan cili api saje , buang air besar akan berdarah sedikit, sy ada jumpa doctor dan doc kata itu biasa, kena jaga jgn makan makanan yg pedas, product ape yg sesuai untuk mengurangkan bengkak masa membuang air besar. Sy ada amalkan Royal v , ia sgt bgus menghilangkan keputihan & period pun lebih teratur, breast pun rasa tengang jer. .cume mungkin sy ada masalah buasir…adakah mustanir bgus tuk mslh sy….

    • CS JRM

      Wslm. Puan bleh amlkn mustanir untuk merawat dri dalam. dan putik telaga dara setiap kali ke tandas untuk memastikan kebersihan di tempat buasir

  84. 5 out of 5

    Yeen

    Assalam.. sy berumur 33 tahun. Lately sy tak boleh salah makan, mesti sy alami keputihan yg berpanjangan sehingga rasa gatal2.. produk mana yg sesuai dgn sy? Sy belum pernah bersalin.. terima kasih.

    • CS JRM

      Wslm.mpuan boleh amalkan royal v untuk bntu masalah keputihan puan dri dalam. Dan putik telaga dara untuk kebersihan miss v sepanjang hari.

  85. 5 out of 5

    A.s

    Salam..sy 32thn dan belum berkahwin. baru disahkan Dr ada pcos di sebelah kiri. Simptom dia adalah haid yg berpanjangan sejak Ramadhan sehingga kini. Tp selepas mkn ubat hentikan darah, darah keluar dgn jumlah yg sedikit dan sy tak berminat utk teruskan makan ubat hentikan darah tu dan sedang dlm fasa jaga pemakanan. Namun dlm masa yg sama tetap makan pil hormon & vitamin tambah darah.

    Jadual ubat sy
    Subuh : pati delima & artic sea
    9am : pil perancang & vitamin tambah darah
    Sebelum tidur : artic sea

    Ada produk yg sesuai utk sy ? Dan bila waktu terbaik utk sy consume?. Terima kasih

    • CS JRM

      Wslm. Sis boleh amalkan rv. Boleh diambil mlm atau pagi

  86. 5 out of 5

    Diasofea

    Berumur <25 tahun. Belum berkahwin. Masaalah saya period yg datang menentu Dan keputihan yg banyak.Boleh sarankan product JR yg saya boleh amalkan, tq

    • CS JRM

      Untuk wanita belom berkahwin dan mengalami masalah period serta keputihan, kami sarankan sis untuk amlkn angelica herbs.๐Ÿ˜ƒ

  87. 5 out of 5

    NORA BT MOHD ZIN

    Assalamualaikum..Saya berumur 45 thn..masalah saya bln ni haid saya panjang..blh kan saya makan mustanir atau kurma dhuha

    • CS JRM

      Boleh puan, tapi jika period puan masih berpanjangan, kami sarankan puan utk dptkn nasihat doctor. ๐Ÿ˜‡

  88. 5 out of 5

    Fidah

    Saya berumur 44thn dah 3bulan tak datang period, saya baru mengamalkan royal v, adakah sesuai royal v untuk saya

    • CS JRM

      Kesesuaian herbal mengikut kepada kondisi badan seseorang. Jangan risau, royal v akan sesuai dengan puan. Amalkan setiap hari secara konsistent pasti akan rasa kebaikannya๐Ÿ˜Š

  89. 5 out of 5

    Aisyah

    Assalamualaikum,Sya umur 27,dan akan bekahwin, sya ada cyst sebesar 1cm lebih, pastu sya ad amal kan mustanir pagi dan malam royal v.. Kalu sya nk minum mega ratu kene jarakan jgk ke masa??

    • CS JRM

      Wasalm. Untuk masalah puan, mustanir dan royal v sudah memadai. Jika nak amalkan mega ratu juga boleh. Untuk maklumat lanjut, serta cara pengambilan yang sesuai , puan boleh hubungi pegawai khidmat pelanggan di talian 0193737133

  90. 5 out of 5

    Roslina bt Ghazali

    Assalamualaikumโ€ฆboleh tak wanita yang sudah putus haid mengambil Royal V?

    • CS JRM

      Wslm.boleh.

  91. 5 out of 5

    NORSYIHAM BINTI MAKHTAR

    ๐Ÿ‘

  92. 5 out of 5

    Norsyiham

    Good

  93. 5 out of 5

    yaya

    saya menyusukan badan dan anak saya ada g6pd.. boleh amalkan royal v nie x?

  94. 5 out of 5

    yana

    saya menyusukan badan dan anak saya ada g6pd.. boleh amalkan royal v nie x?

  95. 5 out of 5

    NOR ADIRAH BINTI ABDUL HALIM

    ASSALAMUALAIKUM, SAYA ADA MASALAH PCOS, HAID TAK TERATUR, PRODUK APA YG PERLU SY AMBIK YA ?

  96. 4 out of 5

    Raja

    Selepas minum rv. Apa kesan2 awal yg kita boleh nampak?

  97. 5 out of 5

    Shelly

    Saya berusia 40an belum berkahwin,sblm ini ada mslh period dtg tidak ikut aturan setiap 3 bln, sejak 2 thn lps perlu makan ubat hospital khusus utk penyakit rheumathoid sy dapati period saya dtg makin sedikit dr seminggu dah jadi 3-4 hari shj. Doktor pakar yg merawat mmg kesan ubat yg saya ambil ganggu hormon, jd bolehkah saya ambil royal V atau ada produk lain yg lebih sesuai utk saya?

  98. 5 out of 5

    syqn

    Assalamualaikum,

    Nak bertanya, saya mempunyai masalah haid tidak teratur selepas pengambilan vakcinne booster.
    Haid lebih dari 20 hari dan masih ada sehingga ke hari ini. Tetapi haid tidak over flow hanya spotting sahaja.
    Sudah check doktor , doktor kata rahim dan telur saya semuanya ok kemungkinan perubahan hormon dan bagi ubat untuk berhenti darah.
    Tetapi sudah hampir seminggu makan ubat masih ada spotting. Produk apa yang berkesan untuk saya pulihkan masalah period saya ?

  99. 5 out of 5

    Nuratiqah Binti Mohd Khairi

    Salam..saya nak tanya. saya baru buat operation breast abscess disbbkan bengkak susu haritu baru sebulan yg lepas. nak tanya boleh ke kalau saya nk amalkan royal v?

  100. 5 out of 5

    Rosnani Abdul Semin

    Salam..utk ikhiar hamil perempuan dan lelaki kena ambil produk apa dan cara pengambilannya?

  101. 5 out of 5

    aini

    salam, saya berumur 27 tahun , dah 2 tahun berkahwin dan baru lepas operate buang endometriorisis di rahim kiri dan kanan 4 bulan yang lalu . Period saya datang seperti biasa setiap bulan. cuma keputihan agak banyak. Saya sedang ikhtiar hamil. Supplement mana yang patut saya ambil ?

  102. 5 out of 5

    Ummu

    Sy ada masalah period x dtg selama 6bulan,sy cuba ikhtiar minum jrm royal v. after amal jrm royal v seminggu lepas tu period dtg, alhamdulillah. Tapi sy nk tanya, lepas period dtg kena stop ambil jrm royal v atau boleh je teruskan?

  103. 4 out of 5

    mimi

    salam , cuma nk bertanya jika masih belum berkahwin dan berusia awal 40tahun boleh ke mengambil royal V atau mega ratu?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *